Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaniGienia

Problem

Polecane posty

Gość PaniGienia

Witam! 9miesięy brałam tabletki antykoncepcyjne NARAYA później2 miesiące DAYLETTE na2 miesiące z powodu wyjazdu za granice i choroby przestałam brać tabletki. Po skonsultowaniu się po przyjeździe z moim lekarzem, postanowiłam zacząc je przyjmować znów (daylette) . Tabletki zaczęłam przyjmować normalnie od 1 dnia okresu wówczas zmartiwłam się bo mój okres trwał tylko 2 dni. Tabletkę biorę codziennie o 21;30 i o żadnej nie zapomniałam. Raz zdarzyło mi się,że poszłam na wieczór panienski mojej siostry zdarzyło mi się za dużo wypić i następnego dnia wymiotowałam, ale podobno tabletka wchłania się po 4 h. a to zdarzenie miało miejsce po 12. Do konca opakowania zostało mi 9 tabletek. a wczoraj..dostałam krwawienia, nie jest ono silne, ale mnie martwi, czy czasem tak się zdarza?

Gość Pomarańczowaaa
ja myśle że tak bo w sumie to hormony i może przez zmiane tabletek plamisz. Ja tez własnie kończe 1sze opaowanie naraya i okres trwał 9 dni! a za tydzien plamiłam 3 dni. i tak to teraz sie trafi dzien ze plamie czasami nie.. dziwne to

Gość PaniGienia
A normalnie boli mnie podbrzusze.. i to jest martwiące a mieszkam w małym mieście, amój lekarz jest na zwolnieniu .. więc musze czekać

Przeczytaj ulotkę. Jest w niej napisane, że krwawienie w trakcie pierwszych trzech opakowań jest NORMALNE.