Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daktera

ratunkuu - KLESZCZ!!!

Polecane posty

Gość daktera

hej, doradźcie, właśnie z pośladka wyjęłam kleszcza :(:(:( nie mam rumienia, ale jest zaczerwienienie w miejscu wkłucia, czy powinnam iść do lekarza po antybiotyk?? Doradźcie coś bo nie wiem co robić!!

Gość rererrtererw
natychmiast. z tymi chujami nie ma cos sie cackac. trzeba odrazu to gowno usunac .

Gość sosekososek
ty głupia cipo lekarz wyciąga gnoja bo gnojowi można nogę oderwać i w tedy może być zakażenie gnój ma wiele chorób i wirusów w sobie możesz mieć nawet zapalenie opon mózgowych głupia cipo

Gość RUMIEB POJAWIA SIE PO OKOLO 6
TYG!!!! LEPIEJ IDZ PO ANTYBIOTYK PROFILAKTYCZNIE,NIEKONIECZNIE TEZ KLESZCZ BYL ZAKAZAONY BORELIOZA,MOGL BYC ZAKAZONY ZAPALENIEM OPON MOZGOWYCH-OBJAWY TAKIE JAK PRZYCHORYCH ZATOKACH!!!!!!!!!!!!!!

Gość rererrtererw
a w ogiole sa szczepionki na tych skurwysnow?

Gość daktera
no wyjęłam a właściwie wycisnęłam bo był mały jak główka od szpilki, a ja myślałam,że to jest sama nie wiem co... (pryszcz???) ale wyszedł cały Kurde no to ide w takim razie do lekarza Dzięki !!

Gość daktera
sosekososek - sam/a jestes glupia cipa Czy ja cie wyzywałam, troche kultury

Gość martaa

Polecam ze swojej strony środek Kleszcz ekspert. To jest zestaw z gazem do zamrażania kleszcza i pęsetą do wyciągnięcia już zimnego insetka.

Gość artt

Myślę, że jak się wybierasz na wakacje nad jezioro z dziećmi, dobrze jest mieć jakieś zabezpieczenie przeciw kleszczom. Ja osobiście używam kleszcz STOP. Według mnie bardzo skutecznie odstrasza ona wszelkie paskudztwa.