Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PAPAPAPAPAPA

pomocy co sie dzieje?!!!

Polecane posty

Gość PAPAPAPAPAPA

pisze w skrócie, nocowała u mnie kolezanka (juz była) i przysnił sie jej demon u mnie w sypialni, na rdugi dzien schiza ja załapała bała sie itp. ja nic nie czułam, i nie widziałam, wezwalismy egzorcyste, gdy sie modlił w domu kolezance chciało sie upasc, a mąż czuł smiech za plecami. ja nic znowu tylko słowo boze. po tym wszystkim kolezanka mówi ze to nadal tu jest itp, mówi ze mam uciekac z mieszkania na podstawie jej snu i to co jej ciotka nagadał która zajmuje sie takimi rzeczmi, ja mam 2ke małych dzieci i nie planuje byc bezdomna jak mi i dzieciom nic sie nie dzieje. to fałszywa baldz zadzwoniła do mojego meza za plecami i mu mówi ze to ja, ze ja mam zła aure temu chcem tam mieszkac i nie uciekac ze jestem opetana itp.. opowiedziałm o tym dla ks który był u nas on powiedział ze to z nia jest cos nie tak a nie z miejscem co myslicie pomocy

Gość PAPAPAPAPAPA
DODAM ZE 5LAT TMU MIAŁY W TYM MIESZKANIU DZIWNE RZECZY, ALE PO MODLITWIE ZA ICH WCZESNIEJSZYCH LOKATORÓW I TP. NIC SIE NIE DZIAŁO PRZEZ TE 5 LAT, CZY KOLEZANKA JEST OPETANA? Bo jak narazie to szuka winy w innych nie sobie

Gość bjhgjyf
Zapytaj koleżanki co bierze:)

Gość PAPAPAPAPAPA
pyałam, ale to dziwne bo ona wczesniej była normalna sama nie wiem co jej odjebało, jak chora psychicznie sie zachowywała

Gość PAPAPAPAPAPA
ktos miał cos takiego?

skąd ty wytrzasnełaś taką kolezanke? a może ona chce skłócić cie z mezem? masakra normalnie...a myślałam że tacy ludzie już wygineli

Gość PAPAPAPAPAPA
znam ja około 2lat, była zdrowa psychicznie, dopiero po tym snie odjebało, ze w domu jest demon i to cały ich przewódca, i wkreciął sie tak ze masakr, i jeszce mnie w to wciaga, i juz mnie z mezem skłóciłą, bo huj jeden gada z nia za plecami, a ona uwaza ze jak z domu nie uciekam to ja z tym zyje i jest mi dobrze

Gość PAPAPAPAPAPA
jej ciotka wyczytała, w jakiejs ksiedze ze to czeka uspione na mnie lub kogos w domu, jeszcze gadała ze jój móz ma dobra aure, tylko dla czego to on słyszał ten smiech? nie ja i padac mi sie nie chciało jak tej pindzie skłóciła nas na maxa

Gość PAPAPAPAPAPA
powinna za plecami do mojego meza dzwonic???? (zjebałam ja jak suke bura za to) mimo to to i tak maz doniej oddzwonił jak go poprosiła gdy bedzie sam

porozmawiaj z mężem. skoro on wierzy jej a nie tobie to nich zapewni tobie i dzieciom nowe lokum w którym nie ma demona! a może ona stara ci się to wkręcić razem z twoim mężem. może są w jakimś spisku,albo chcą z ciebie zrobią wariatke no poprostu zadzwia mnie to

Gość PAPAPAPAPAPA
ja nie chcem go znac od tej pory jak oddzwonił do niej, jak ona go prosiła, jak ja go prosiłam zeby przy mnie zadzwonił to sie nie zgodził. jestem teraz sama w tym mieszkaniu nic sie nie dzieje ks mówił zeby mieszkac z dziecmi i nic sie nie bac. ale jej tak mozgi pokreciło ze jzu sama nie wiem co mam myslec

Gość PAPAPAPAPAPA
toz jakby cos było to i ja bym czuła, a nie tylko oni..!! mój maz powiedział ze tam nogi nie postawi mówie o tym mieszkaniu. dostali jakiegos obłedu pomocy co ja mam robic

Gość redhood girl
hehhe kolzeanka uknula niezly plan pogadaj z mezem bo na dobre to nie wyjdze

wiesz co dam ci taką rade i mam nadzieje ze to wystarczy. mieszkaj w tym mieszkaniu dopóki twierdzisz ze nic niezwykłego sie w nim nie dzieje. Bo skoro ty nic nie widzisz i nie słyszysz to znaczy ze to z nimi jest cos nie tak a nie z tobą.Tylko pamiętaj że przez strach podświadomość płata nam figle i może nam sie wydawac wiele żeczy. Grunt to odróżnić żeczywistość. A w razie coś to o wyprowadzce zawsze masz czas pomyśleć. A apropo twojego męża to też jakiś k***a nie normalny,żeby za żoną nie stanąć i jej wierzyć

Gość PAPAPAPAPAPA
co do mojego meza masz racje jemu zawsze byle pinda była wazniejsza niz zona, ale w takiej sytuacji zachował sie karygodnie... a co do rzeczywistosci masz racje , ja cały czas pamietam ten jej lek i czest nie spie ale nic sie nie dzieje, musze to zapomniec

Gość redhood girl
wiesz co dzieja sie takie rzeczy ale tak naprawde to po dzieciach dalo by sie poznac ... dzieci sa najslabsze i najbardzie podlegle. jezeli by cos bylo nie tak dzieci by ci mowily ze sie boja ze cos sie dzieje ze widza kogos ... kolezanka podwala sie do twojego meza a on glupi daje sie w to wciagnac...

a tak swoją drogą to strasznie bojażliwy ten twój mąż,że powiedział że jego noga więcej tam nie postanie. Zawsze to my kobiety boimy się horrorów i duchów, ale żeby facet:) to ładnie ci koleżanka męża nakręciła

Gość PAPAPAPAPAPA
co do dzieci to mały ma 6m i ona mówi ze płacze bo we mnie diabła widzi hahahha a nie zeby ida, tylko ze jak jej nie ma to nie płacze. a starsza córka boi sie tylko temu bo sie osłuchała mimo chodem piate przez dziesiate, ale nic nie widzi i nie czuje. tak ajk ja i pies nawen nic nie reaguje! a mój mąż??? same chyba widzicie jaki jest, brak słów na niego

Gość PAPAPAPAPAPA
do redhood girl myslisz ze to miejsce?? czy ona? czy mój maż... bo ja juz sama nie wiem ja zyje w łasce uświecenia, oni nie. ale czemu ona mysli ze to w domu a nie ze chodzi za nia bo tak tez moze byc

Gość PAPAPAPAPAPA
a moze jest tak jak ona mówi, ze on mnie juz nie straszy bo ja z nim zyje kurwa to nie mozliwe nie da sie zyc z czym takim

Gość redhood girl
wiesz powiem ci tak...(zdarzaja sie takie rzeczy) jezeli ja cos opentalo to jest na zlej drodze czerpie sile z tego ze sie klocicie , czerpie energie z tego ze miedzy wami jest zle i to dzieki niej ... czy moze przyuwazylas dziwne zachowanie psa ( psy tez potrafia wyczuc ) gdy ona jest w poblizu ? moze dzieci tez inaczej sie zachowuja ? ... mysle ze w domu nie ma nic zlego ale dla upewnienia sie moze niech ksiadz pochlapie dom woda swiecona. kolezanki nie zapraszaj do domu albo postaraj sie ja zabrac do kosciola. jest tez prawdopodobienstwo ze kolezanka chce was sklocic z mezem poniewaz on sie jej podoba ... dziwi mnie tylko zachowanie twojego meza jak by faktycznie bylo to spiskiem. jezeli on naprawde w to wierzy co ona mowi i nic miedzy nimi nie jest to tak jak ona wkrec mu bajke... dom zostal poswiecony , ksiadz uznal dom za czysty ze nie ma w domu nic zlego. i ze z toba sie nie dzieje nic zlego ... powiedz mu rowniez ze dla upewnienia pojdziesz z nim do kosciola ... czlowiek opentany ucieka od takich miejsc. jeszcze chce dodac jezeli kolezanka jest opentana nie wezmie oplatka. i staraj sie pogodzic z mezem.

Gość redhood girl
jak bys byla ty opentana zaczelabys widziec i slyszec dziwne rzeczy i napewno nie poszlabys do ksiedza

Gość PAPAPAPAPAPA
egzorcysta wyswiecił dom, mój mąż podczas tego słyszał smiech a ona czuła ze chce upasc, z mezem sie nie pogodze, bo to nie pierwszy sraz jak wierzy innej nie zoni. a co do psa dzieci itp. to ona o mnie tak mówiła, ze juz ze mna zyja to nie reaguja, mówie ze nie bierze opcji o sobie a le jak mówisz ze unika sk ito to ona jednak jest chora nie opetana bo ona szukała tego egzorcysty sama i mojego meza za plecami ciagneła

Gość PAPAPAPAPAPA
tez tak mysle zeby mnie dreczyło. a jak u niej to był zwykły sen i zajoba dostała? i wkreca wszystkich w to

Gość dwrpu
zdaje sie ,ze meza opetala kolezanka

Gość dwrpu
a tobie tylko ciemnote wciskaja

Gość redhood girl
i widzisz tu jest zle jezeli ona chciala upasc jak byl egzorcysta mozliwe ze z nia zaczynaja sie dziac zle rzeczy. takie sa pocvzatki, zle sny , smiechy dusza jest oslabiona dlatego chciala upasc... a maz sobie mogl sam juz wkrecac.. jak on sie wlasnego cienia boi. a to ze chciala egzorcyste przyprowadzic to mogla byc zmylka demona. uwazaj na nia ... jezeli z mezem nie chcesz sie godzic nie rob tego ... ale dzieci staraj sie trzymac blisko siebie i zacznij sie modlic z dziecmi co wieczor nie mowie rozaniec ale zwykle OJCZE NASZ. dom jest zapewne czysty nie martw sie jezeli z toba bylo by cos nie tak ty bys chciala upasc

Gość PAPAPAPAPAPA
oni nie maja ze soba stycznosci, a pozatym ona ma swoich dwóch takze nie sadze by chciął trzeciego. wiem ze wrózyła z kart, i czyta z ciatka ksiego jakie tam, a tylko sie boje zeby do głowy nie nabrac, musze byc silna i dzieci chowac, a nie robic cyrk bo ona miała sen

Gość redhood girl
oczywiscie staraj sie zyc zyciem codziennym i staraj sie zapomniec o tym. meza masz glupiego i zachowal sie jak ciota. ale chron dzieci i swoj dom , badz silna i napewno nie dawaj sobie wbic do glowy zeto ty czy twoj dom jest opentany, tym bardziej ze to jej dusza jest poddatna opentaniu otwiera swoja aure i kazdy zly duch moze w nia wstapic. a wiesz dlaczego bo wyszukuje duzo na ten temat wglebia sie w wiedze, tarot ksiegi. nie utrzymuj z nia kontaktu. .. dlaczego ci to wszystko mowie bo duzo na ten temat wiem , chron dzieci przed nia i nie pozwalaj im sluchac takich rzeczy.

Gość PAPAPAPAPAPA
redhood girl widze ze wiesz co mówisz to powiedz mi jeszcze ona mówiła ze to moze mna manipulowac jak ja ni wiem, i temu sie kłóce z mezem itp? i dla tego tego nie widze.