Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona na maxa

UNIEWAŻNIENIE ROZWODU

Polecane posty

Gość zrozpaczona na maxa

Czy jest coś takiego jak unieważnienie rozwodu ?

Gość catering i chipsy
ale o co chodzi ? Rozwód jest unieważnieniem małżeństwa.

Gość zrozpaczona na maxa
Chodzi o to, że przyjaciółka naopowiadała ni historii o zdradzie męża. Nawet pokazała mi zdjęcia jak ona i on leżą nago w łóżku. W rok po rozwodzie z winy mężą-zdrada, okazało się, że mąż spał po jakiś prochach które ona mu dała i nawet nic nie wiedział o tym. Na sprawie wywalił gały na wierzch i podpisał wszystko co chciałam. A ta moja niby przyjaciółka waliła do niego na chama do wyra. A mój ex mąż wywalił ją na zbity pysk. No to ona mi mówi, że po cholerę tyle zachodu jak on jej nie chce. No i przyznała się że mi go chciała odbić. Tylko że jej nie wyszło jak chciała. A ja i mąż chcemy być ze sobą. Tylko ny już byliśmy małżeństwem. To teraz czy można unieważnić rozwód z powodu składni fałszywych zeznań.

Oj tam,oj tam,przecież możecie wziąć ślub po raz drugi i drugi raz wyprawić weselicho!Ale będzie fajowo! Powtórka z rozrywki:):)

Gość ty głupia
krowo, uwierzyłaś przyjaciółce i się z mężem rozwiodłaś ? gdzie Ty miałaś rozum ? poza tym co to za przyjaciółka co męża chciała ci odbić ?

Gość zrozpaczona na maxa
No tak, racja, na początku to niby była moją przyjaciółką. Suka zawszona. Żeby ją cholera wzięła. Ona cały czas polowała na mojego i dlatego stała się moją przyjaciółką żeby bywać u nas w domu. No i kiedyś zadzwoniła do męża i powiedziała, że są jej urodziny i że ja przyjadę później a on ma prosto z pracy do niej.Jak mu zaczęła polewać gorzałe to mu jakiegoś gówna dosypała i on padł jak kłoda. A ona sobie fotek natrzaskała i później mi pokazuje i mówi żobacz jak świnia z tego twojego mężusia. Spił mnie i zgwałcił. No to ja papiery do sądu i ją za świadka. Mąż to nawet nic nie mówił tylko płakał, ale podpisał wszystkie papiery. Dopiero teraz ta małpa przyznała się do wszystkiego.

Gość jenk
Przestań tyle seriali oglądać -niedawno byl identyczny temat w tv