Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiak1988

slub czerwiec 2013 jaka suknia slubna

Polecane posty

Gość kasiak1988

hej dziewczyny mieszkam w holandii i juz zaczelam sie rozgladac za swoja suknia slubna. ogladalam w Polsce ale moglam tylko zobaczyc w internecie nowe kolekcje w salonach jeszcze nie bylo ale nic mi sie nie spodobalo .Jest tu w holandii salon w ktorym spodobala mi sie jedna suknia i jak ladna? mnie sie wydaje ze to ta wlasnie http://cecilemode.nl/index.jsp?USMID=46#

Gość khgfd
to jest 3 od konca

Gość m@rt@
ale ktora?tyle na zdjeciu???

Gość m@rt@
gorset ma super,dół tez,poza tym marszczeniem,o ciut za duzo. za duzo w takiej sukni nie moze byc.takie mocno bufiaste sie wydaje. mam to za soba,wiec troche i napatrzylam sie i nasluchalam od sprzedawcow.

Gość khgfd
mnie sie bardzo spodobala ale musze jeszcze ja przymierzyc i ocenic jest tam duzo ladnych sukien ale ta mi sie wydaje taka inna niz pozostale

Gość m@rt@
mi tez sie podobaja takie typu ksieżniczka,w tym roku bralam slub i mialam taka rozkloszowana.zrobiła.furorę wsród gości>

Gość khgfd
o to mi tez chodzi ale troszke sie boje poniewaz jestem niska mam162 cm zeby nie wygladala tylko glupio

Gość m@rt@
ja za to 178 cm,hi..ale jak dojda obcasy,jesli mozesz sobie pozwolic. 162 cm,zalezy jaka budowa ciała??

Gość kasiak1988
a moze jeszcze ktos oceni moja suknie

Gość TakaONA89
Mi się nie podobają ani księżniczki ani tak bogato strojone suknie ale to Twój dzień i to Ty masz się czuć wyjątkowo ! jeśli jakaś suknia wpadnie Ci w oko to ją bierz bo pamiętaj że tylu ilu będziesz mieć gości, tyle będzie różnych opinii. Każdy ma inny gust i każdemu podoba się co innego, ale to Ty masz się czuć wyjątkowo i komfortowo bo to bardzo ważne :)

Gość ewaabra
Po latach doświadczeń w pracy makijażystki w końcu stworzyłam książkę instruktażową dla wszystkich osób zainteresowanych sztuką makijażu. Znajdziesz w niej proste lekcje krok po kroku, cenne wskazówki i poufne informacje branżowe. Obiecuję, że Perfekcyjny makijaż pomoże ci osiągnąć mistrzowski poziom w sztuce makijażu. Miłej lektury! +Bobbi Brown Bestsellerowa autorka wg list „New York Timesa To książka, na którą czekały wszystkie kobiety dwudziestopięcioletnie doświadczenie Bobbi Brown w świecie makijażu zawarte w jednej, podejmującej w kompleksowy sposób temat publikacji, w której Bobbi hojnie dzieli się swoją wiedzą. Ponad dwieście kolorowych zdjęć, instrukcje krok po kroku i dziesięciopunktowy przewodnik doskonałego makijażu uczą, jak właściwie nałożyć makijaż w ciągu dziesięciu minut, a nawet szybciej! Perfekcyjny makijaż Bobbi Brown uczy profesjonalnej aplikacji kosmetyków kolorowych. Książka zawiera wszystko to, co powinnaś wiedzieć: + podstawy pielęgnacji skóry: oczyszczanie, nawilżanie, informacje o zdrowej diecie, a nawet witaminach, które są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania skóry, paznokci i włosów; + pędzle i inne specjalistyczne narzędzia: sposoby używania poszczególnych pędzli i innych przyrządów oraz dbania o nie; +makijaż oczu: kompletny i szczegółowy przewodnik pokazujący, jak używać tuszu do kresek (eyelinera), cieni i tuszu do rzęs wskazówki, jak malować oczy różnych kształtów i w jaki sposób dobrać odcienie do koloru tęczówki; + korektory i kamuflaże: nauka profesjonalnego maskowania cieni pod oczami; + wybór odpowiednich odcieni i kolorów makijażu: malowanie skóry w zależności od jej rodzaju i karnacji; +bronzery i samoopalacze: metody osiągania efektu skóry muśniętej słońcem bez narażenia jej na zniszczenie promieniami UV; + makijaż na specjalne okazje: makijaże ślubny i wieczorowy oraz instrukcja uzyskania idealnego efektu smoky eyes (przydymionych oczu); http://allegro.pl/my_page.php?uid=26079086 zapraszam

Gość kasiak1988
Tzn 2 od koncz

Gość ewelina kups
Może postaw na coś prostego, ale oryginalnego? Takie suknie ślubne cieszą się dużym zainteresowaniem - styl tego co wybierają teraz laskim, całkowicie się odmienił ;-)