Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość and i said hey whats going on

Jestem w ciąży - czy wypada iść w takiej sukience na wesele? HELP!

Polecane posty

http://www.asos.com/ASOS-Maternity/ASOS-Maternity-Skater-Dress-With-Rose-Mesh/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2209631&cid=5813&Rf900=1465&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Black Wiem, że czerń nie jest kolorem weselnym, ale założyłabym do niej czerwone buty i wpięła jakiś kwiat we włosy, żeby nie było pogrzebowo. Jestem w dość zaawansowanej ciąży, a w dodatku nie planuję w najbliższym czasie następnego dziecka ;), więc po prostu nie opłaca mi się kupować innej ciążowej eleganckiej sukienki (tą z linka już mam). To wesele mojej koleżanki.

Gość Jak dla mnie to fajna
Nawet bardzo, idź śmiało:)

Gość ytyhrthhn
bardzo fajna ale czarna na wesele? moze jakas kolorowa marynarka odpieta do tego albo cos w stylu marynarki byle by dodac koloru tej sukience

Gość loleniusia
a jak dla mnie to taka srednia

Nie macie pojęcia, jak ciężko kupić fajną ciążową elegancką kieckę, w której nie będzie się wyglądało jak transatlantyk :classic_cool: Tę dostałam w prezencie od siostry. Normalnie nie ubieram się na czarno na tego typu okazje, ale wolałabym nie tracić pieniędzy na inną sukienkę 1-krotnego użycia. O czasie nie wspominając.

Gość loleniusia
ale o gustach sie nie dyskutuje.. jesli ci sie podoba to idz smialo :) tylko tak jak mowisz, daj jakies dodatki i bedzie super :)

Gość ala987
Na sto procent nie poszlabym w czarnej. Jak moja ciocia chciała przyjść na czarno na mój ślub wkurzylam sie. Założyła czarno biała sukienka to bylo ok. Czarny to pogrzeb bylo. Poszukaj coś taniego . A jak sie upierasz to nie pytaj innych ;p

Gość kartinka
Ja cię chrzanię wolę nawet nie wiedzieć gdzie takie zaboboniaste babska mieszkają :D Możesz śmiało iść w tej sukience, czerń to klasa i elegancja a połączona z fajną biżuterią lub butami w kolorze da fajny efekt. Jakiś debil kiedyś powiedział że czerń tylko na pogrzeb i teraz banda durnych bab powtarza...

ja bym poszła. do tego jakaś jasna marynarka albo szal w ciekawym kolorze, kwiat jak powiedziałaś i buty do kontrastu. ja na moim weselu nie miałabym nic przeciwko :)

Gość kolonotorop
super sukienka uwielbiam czarny kolor i ona jest rewelacyjna!!! smiało idz, czerwone dodatki, bajera!!!

Moim zdaniem czern pasuje na kazda okazje i jest ponadczasowa. A sukienka jest swietna, bardzo ladna, z upietymi wlosami bedziesz wygladala super. I nie wiem co to za porownanie, ze czarny to na pogrzeb, a co z tymi, ktorzy nie lubia wygladac jak rajski ptak?

Gość diviannna
np pewnie ze idz, ps. na kazdym weselu no ktorym bylam zawsze spotkalam kogos na czarno i to nie z powodu zaloby