Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***Plastyczka Bożenka***

Wolę 1000 razy lewicę niż zaścianek prawicy

Polecane posty

Gość prawica, a prawica,
w Polsce to najbardziej koszmarny odłam oszołomstwakatotalibanu

Gość prawica, a prawica,
to nie prawica, tylko katotaliban.

Dziś jestem na cmentarzu i co widzę staruszek pomylił wc damskie z męskim. Widać dziadek 80 parę lat z laską ledwo co chodzi. Widzę również gościa jakieś 50 lat i do tego dziadka "co cipę masz jak nasza poseł dałeś się wykastrować" No ludzi. Zwróciłam mu uwagę, że tak nie można dziadek pewnie nie zauważył widać to po nim że nie jest już sprawny fizycznie skoro ledwo co chodzi. To do mnie wystartował "a co mi taka będzie pouczać"

Gość Tyle że lewicę
całkiem rozbili, kto nas teraz z kryzysu wyciągnie? Lewica po prawicy sprzątała. Rozbili ja sk.. syny! :( Kwach na premiera!!!

Gość w Polsce nie ma lewicy
prawicy zresztą też nie :) Są populiści. No przesadzam - jest kilkaset partii, które coś tam mają do zaoferowania, ale nie przekraczają progu wyborczego, więc się nawet nie dowiemy.

Uważam, że brak kultury. To samo kościół darzy względami jedną partię itp. Kościół to osobna instytucja a wchodzi do polityki. To mi przypomina utwór Reja Krótka rozprawa między trzema osobami panem wójtem a plebanem gdzie poszkodowany jest chłop. A dziś tym chłopem jest zwykły Polak.

Gość Kwach na premiera!
Gdzie jest Oleksy?! Gdzie Cimoszko?! Wracajcie!!!

Zauważcie że dobrze mają tak politycy, kościół i złodzieje i ci co mają znajomości. Nic się nie zmieniło. Mówią, że Tusk i Prezydent Warszawy to żydostwo. ogólnie że ludzie wykształceni to żydostwo. A Kaczyński sam zakazywał parad równości. Nie wolno było! Tu nikt nie zakazał Obudź się Polsko

Gość Matka Joanna od Aniołów
aby powstała nowa lewica potrzebny jest ktoś taki jak nowy Marks, by przywrócić pojęcie postępowej lewicy, i nie ma to być lewactwo, Hitlera,czy Stalina i innych oszołomów. Lewica została tak skutecznie osmieszona przez jeszcze śmieśniejszych prawicowych oszołomów, że trudno dziś cokolwiek powiedzieć.

Gość cum on
prawica to kapitalizm, a nie jakiś tam kościół katolicki

Geje przynajmniej są w związkach i płacą podatki. Księża nie dość że uprawiają sex na boku nie ważne czy z kobietą czy z mężczyzną. To omijają podatek szerokim łukiem. Rosną im tylko brzuchy. Obrzydzeniem jest ksiądz gej który mówi że homoseksualizm to zło a sam nadstawia tyłek. To jest zakłamanie kościelne

Gość Ta POPiSowa
"prawica" wykończy nas! Prawdziwi w dupe jebana ich mać Polacy patrioci. Świetojebliwi złodzieje! Lewica to zwykli złodzieje, dbali by było z czego ukraść a te chuje tylko kradną a o nic nie dbają i jacy to oni są prawi. Chuj im w dupę! Przestałam płacić podatki, niech mnie zamkną i utrzymują. A co! RUTA!

Gość mmmm1234
Też nie płacę podatków ani nie odkładam na zus. Nie chodzę do kościoła i nie mam zamiaru dawać na tacę. Daję karmę na schroniska dla zwierząt. Mam firmę na ojca on jest na emeryturze ja odkładam kasę do skarbony na starość. Nie dam jej państwu

cum on - za duzo wymagasz od ludzi :D myslisz ze kogoś z piszacych tutaj obchodzą prawicowe poglądy gospodarcze ? podział dla krzykaczy jest prosty prawica - pobożni, lewica - bezbożni szkoda w ogóle wdawac sie w dyskusje na kafe 🖐️

Gość Matka Joanna od Aniołów
a jakie są prawicowe poglądy gospodarcze, w jednym zdaniu: aby bogaci byli jeszcze bogatsi, a biedni jeszcze biedniejsi