Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odbytnica krakow

Lubicie facetów ktorzy pokazują penisa w miejscu publicznym ?

Polecane posty

Gość odbytnica krakow

albo odbyt ? Bo moj facet jest taki, oczywiscie mama nic nie wie jakiego corka ma chlopaka :P

Gość nie nie lubie
prostakow, nie potrafiacych sie obyc baranow i innej zenujacej choloty

Gość zdzisław z leszna
ja osobiście bardzo sobie cenię takich mężczyzn zawsze jestem ciekaw ich pracia i czesto podchodzę do nich z metrówką i mierzymy ale odbytu nie oglądam, lękam sie smrodu

Gość pension of brain
Każdy alkoholik pijany z urwanym filmem pokazuje swojego penisa stojącego i ogolone jądra! Kobiety to bardzo lubią, bo to je piekielnie podnieca! Masturbują się potem po takich widokach!

Gość czemunienie
Ja pokazuje kobietom penisa na trzezwo.Robie to z wielka przyjemnoscia i osiagam mega orgazmy.Nie tak rzadko zdarza sie ze kobiety zaprzyjazniaja sie ze mna.Wtedy to juz jest suuuper,gdy moge sie przed nimi rozebrac na jakiejs damskiej imprezce lub ot tak po prostu-bo ma czy maja z kolezanka och0ote sobie popatrzec.Jestem z Poznania.strapiony@o2,pl-jak by jakas Pani sie zdecydowala.

Gość oglądarka
na odbycie mi nie zalezy, ale stojace obnarzone penisy w misjcach publicznych ogladac uwielbiam ❤️

Gość czeemunienie
ogladarka,a skad jestes?

Gość gość
Okurdebalans, znam takiego, który zrobił zdjęcie swemu nagiemu odbiciu w szybie w nocy i stawił w necie, zachwycony był chyba swoim powiększonym wacusiem:p