Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia 82

ojciec nie akceptuje dziecka bo nie byl przy porodzie

Polecane posty

Gość Julia 82

Moj problem dotyczy mojego partnera. mamy wspaniale dziecko, dobrze sie rozwija. jednak nasze szczescie zakloca zachowanie mojego partnera. Nie akceptuje on naszego malenstwa bo nie widzial porodu. Zarzuca mi ze to moja wina, a byla taka sytuacja ze nie mogl byc na sali porodowej. czy to sa jakies zaburzenia psychiczne? To stalo sie jakos jego obsesja.

Gość g yu ggo ho8ih
Tak, ewidentnie to coroba psychiczna, umów go na wizyte u lekarza.

pierwsze słyszę aby warunkiem akceptacji dziecka była obecnośc przy porodzie , wielu ojców nie uczestniczyło w narodzinach a kochają swoje dzieciaczki - jego tłumaczenie nie ma sensu

Może po prostu nie był gotowy na dziecko, sytuacja go przerosła i stara się to jakoś sobie i Tobie wytłumaczyć.

Gość Julia 82
co nie ktorzy odwiedzajacy ten watek nie dorosli emocjonalnie . jesli ktos nie ma nic madrego do powiedzenia to niech chociaz nie pokazuje swojej glupoty. wlasnie chodzi o to ze chcial miec dziecko. zarzuca mi ze to moja wina, ale przeciez wielu ojcow nie widzialo porodu. Nie wiem czym tlumaczyc jego zachowanie. te ciagle zarzuty wobec mnie sa nie do zniesienia. Nie skutkuje zadne moje tlumaczenie. liczy sie tylko to ze nie byl przy porodzie

Gość pseudo nim
on jest zaburzony. za tym kryje sie cos wiecej. dowiedz sie co i albo to zalatwcie albo zmykaj od wariata w podskokach

Gość a co to znaczy
nie akceptuje???? może i mi się wydaje ale może po prostu znalazł głupią wymówkę żeby nie zmieniać pieluch.... pewnie mu przejdzie jak dziecko podrośnie na tyle że będzie można się z nim powygłupiać...