Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tobi1457

Lans, lans, lans

Polecane posty

Gość Tobi1457

Jakie Waszym zdaniem są najbardziej lansiarskie miejsca w Warszawie, pełne hipsterów, pozerów i cyklistów ostrokołowców i warszaffki? gdzie byście w życiu nie poszli?

Gość bo&bo&bo
cały plac Konstytucji, towarzystwo siedzące na krawężnikach w rozciągniętcyh swetrach, czapeczkach i okularach. chyba wszyscy hipsterzy mają wade wzroku????

Gość kokojoi
nie wiem ja z innego miasta,przez Warszafke uważanego za wieś,jak reszta miast Polskich,tylko Warszafka jest cool

Gość muchomorek pomidorek
lansiarskie sikanie pod drzewkiem na powislu, dobrze ze ich likwiduja, ojoj gdzie sie podzieja ;)))))))))))))

Gość warszafffffffiak
szarlota, kanapulka za 20 zł, normlanie całkiem inaczej smakuje dzięki tej kasie, czujesz się taki wyjątkowy. ale jest więcej - plan b, powiększenie, chłodna. ale tej to już chyba nie ma słyszałem

Gość MartaBe1234
muchomorek a co masz do Warszawy Powiśle? zachowujesz się jak ci ludzie co protestują, nie wiesz o czym mówisz a zabierasz głos. jakie sikanie pod drzewkiem? takie rzeczy to chyba u Ciebie na osiedlu w knajpie

protestuja bo z centrum stolicy tacy jak ty i inni lanserzy zrobiliscie sobie publiczny szalet

Gość MartaBe1234
no dzięki. Widać, że naczytałeś się gazet i to chyba tych pisowskich i nigdy tam nie byłeś. no cóż skoro nie rozumiesz to nie widzę sensu się z tobą kłócić, powtarzaj zasłyszane głupoty proszę bardzo. z resztą myślę, że Warszawy Powiśle nie zlikwidują. Mają problemy, ale to świetne miejsce

Gość proszę o usunięcie tego tematu
hipsterzy to nie warszawka. Warszawka chodzi na Foksal albo to Hotlu, i to są dziewczyny w stylu modelek. A hipsterzy pałętają się do planu b, powiększenia, charlotte, powiśle, eufemia i inne takie. Przy czym określenie hipsetrzy jest denerwujące. Parę lat temu chodziło się wszędzie bez zbędenj zajawki. bo gdzie masz pić piwo? robienei tematu z gówna.

a takie modelki czy kolesie w wypasionych furach o czym sie roznia od hipsterow tacy sami pozerzy, tylko w róznych ciuchach

Gość Tobi1457
a co z moim tematem jest nie tak? jest lepszy niż ten kto sobie założył "kocham Cię misiu" i jakoś nikt go nie usuwa. dla mnie hipster i warszawka to jest to samo najczęsciej przyjezdni którym odbiło w stolicy, dlatego mówi sie o nich warszawka bo do warszawy im daleko

Gość oooooooooooooooooooooooooo...
A JA JESTEM HIPSTEREM I CO MI ZROOOOOOOOOOOOOOOOOOOBISZ???? :p