Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina_18

wspólna motywacja - odchudzanie na zawołanie ;p

Polecane posty

Gość Paulina_18

Heej Ostatnio próbowałam schudnąć, ale niestety przez moje SKOKI kilka dni diety potem przerwa itd i tylko przytyłam ... Założyłam ten wątek ponieważ z kimś zawsze jest raźniej każda motywacja jest dobra chciałabym abyśmy razem wymieniały się radami itp, zaczynamy ? Ja mam 18 lat 158cm wzrostu i 60kg mój cel to 52kg ;D

Gość Paulina_18
to jak zaczyna ktoś ? ;))

Gość kllaj
a jaka dieta ? ta pod nazwa odchudzanie na zawolanie? to opisz ja

Gość Paulina_18
tak po prostu chciałabym aby każdy tu wymienił się swoimi radami ;) Ja odmawiam sobie od wczoraj :P hahhh słodyczy , fast foodów chleba i ziemniaków, za to więcej warzyw no i zero podjadania pomiędzy posiłkami i oczywiscie 3x w tyg silownia , jeśli to nic nie pomoże wtedy przerzucę się na konkretną diete ;)

Gość jaaaaa.
hej :D ja chętnie dołączę. :D mam ten sam problem. jestem 3 dni na rygorystycznej diecie :D a później się obżeram jak świniak :D muszę z rozwagą wreszcie zrzucić zbędę kg. to kiedy zaczynamy ?:D ogólnie moja dieta polega na ograniczeniu posiłków,wykluczeniu słodyczy,słodkich napoi oraz kalorycznych potraw itp. :P no i biegam. na szczęście bieganie jest moim hobby,więc potrafię biegać przez godzinę dzięki czemu tracę nabyte kg. -.- ale i tak samo bieganie nie daje mi upragnionych rezultatów.

Gość Paulina_18
no to zazdroszcze ! ja bardzo nie lubie bigac ;/ hmmm zaczynamy od dzis oczywiscie ! ;d leze glodna a do kolacji daleko hahha ;d jakos sie trzeba trzymac podjadam marchewkę !

Ja ograniczam słodycze.. jem dużo owoców i warzyw i codziennie jogurt naturalny 0%. Ostatnio w ten sposub schudłam 10 kg w 2 miesiace

Gość Gosiulinka
Barbiella. Ja tez schudlam 10kg w 2 miesiące. Jestem mega zadowolona.polecam mz i ruch.

Gość gość
Ja mam problem probuje sie zmotywwac ale ciagnie mnie do slodyczy jak sie od tego uwolnic pomozecie?

Gość gość
heej wam.... bo gdyby sa slodkosci u nas w domku w szafce to nas kusza a moze nie kupowac ich wcale?? wtedy w domu ich nie bedzie i nie podjemy ich..... Bardzo trudno oderwac sie od slodyczy ja tez z tym walcze... DAMY RADE!!! Ps. Moge tu zagladac do was i sie przylaczyc?