Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allieee12211

Który zabieg wybrać?

Polecane posty

Gość Allieee12211

Mam brzydką szarą skórę twarzy z bliznami po dość ostrym trądziku i pare pryszczy jeszcze zostało. Kosmetyczka poleciła mi mikrodermabrazje, jakieś kwasy lub peeling. Które z tych zabiegów mam wybrać żeby przyniosły efekty i żeby buzia była ładna, promienista i przede wszystkim GŁADKA??

Gość mikrodermabrazję
połączoną z kwasami efekt super.

Gość magcola
Ja polecam mikrodermobrazje a potem stosowanie kolagenu naturalnego. wklejam link, jesli jestes zainteresowana to posluchaj. Ja stosuje kolagen i efekty sa niesamowite. juz nie chodze do kosmetyczki tylko sama robie sobie peeling i codziennie uzywam zelu na twarz deklot i kapsulki doustnie. Produkt nie jest tani ale jest bardzo wydajny. Stosuje sie tylko jedna pompke na twarz, szyje i dekolt. Wystarcza na min 4 miesiace. Porownuja z zabiegami w gabinetach kosmetycznych to wychodzi tanio. Polecam jednak porzadny peeling zeby zlikwidowac obumarly naskorek. http://www.youtube.com/watch?v=YLuoCzcGl7Q Jezeli chcesz kupic kolagen z rabatem to napisz leonda1@wp.pl Pomoge Ci dopasowac odpowiedni produkt do Twoich oczekiwan Pozdrawiam

Peeling kwasami owocowymi. Sama często z niego korzystam. Cena całkiem przyjazna, bo ok. 100 zł w salonie plus dla urody w Gdańsku.