Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wytłumacz mi...

Ciąża, dziecko, szoook

Polecane posty

Gość Wytłumacz mi...

Ludziska, jak to jest, wiele par decyduje się na dziecko, kobieta jak i zarówno mężczyzna dosłownie w niebowzięci, dziecko się urodzi i czar pryska, męzusiowi nie podoba się fakt, że żona przytyła, kobieta staje się zakompleksiona, zabiegana, nie ma dosłownie na nic czasu, ale jak przyjdzie co do czego to wielce szczęśliwych udawają :O wkurwia mnie to, szczęście na pozór...

Gość nie kazda tyje, nie kazda nie
ma na nic czasu... dlatego mogą być szczęśliwe

Gość Wytłumacz mi...
Bardziej mam na uwadze te, które nie mają czasu i, które przytyły...

Gość Wytłumacz mi...
up

a to sorry nie znam żadnych takich co by miały z tym aż nadto problem... jeszcze tycie gdzieś tam owszem, ale znam same takie co nie zrobiły się maciorami a jedynie trochę przytyły więc szczęścia im to nie odbiera

Gość Wytłumacz mi...
a mężusiom i tak się ju ż nie podoba ta odrobinka kg więcej... :O kurva i jak sie tu na dziecko zdecydowac jak nie wiem czy bęę się dobrze w swoim ciele czuła i ogólnie w życiu.... :O

Gość Wytłumacz mi...
* będę

no wlasnie akurat tych co znam to bardziej dziewczyny jak juz to narzekaja bo widze ze na wadze im zostalo, a faceci nie..... ale to moze ja takich znam. A jestem mamą i mam pełno koleżanek mam - dla mnie wyglądają dobrze i dla ich facetów też, nie jeden nawet potrafił powiedzieć, że właśnie teraz lepiej bo pełniejsze kształty itp... dlatego nie znany jest mi problem o jakim piszesz

Gość Anfisa
Ludziska, jak to jest, wiele par decyduje się na dziecko, kobieta jak i zarówno mężczyzna dosłownie w niebowzięci, dziecko się urodzi i czar pryska, męzusiowi nie podoba się fakt, że żona przytyła, kobieta staje się zakompleksiona, zabiegana, nie ma dosłownie na nic czasu, ale jak przyjdzie co do czego to wielce szczęśliwych udawają wk**wia mnie to, szczęście na pozór... to proste, brak między Wami prawdziwych więzów miłości... M