Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wysoki666

Pytanie do kobiet. Czy lubicie pieścić wibratorem swoich facetów?

Polecane posty

Gość Wysoki666

Moja żonka to uwielbia. Napala się przytym niesamowicie.

Gość gość
Robiłem to ze swoją Panią.to jest cudowne uczucie kiedy ona zabiera sie za mojego anusa powoli ,a pod koniec rżnie mnie niczym huragan.doprowadza mnie to do tak wielkiego orgazmu (nawet i ok 1min. nieustannego wytrysku).orgazm analny jest 1000 razy cudowniejszy niż inny.polecam każdej parze(zacznijcie od małych gadżetów i dobrego nawilżenia ,choć ja uwielbiam grube dildo).przy tym wszystkim nie zapominajmy o swojich paniach!!!! Pozdrawiam Pietras

Gość gość
Robiłem to ze swoją Panią.to jest cudowne uczucie kiedy ona zabiera sie za mojego anusa powoli ,a pod koniec rżnie mnie niczym huragan.doprowadza mnie to do tak wielkiego orgazmu (nawet i ok 1min. nieustannego wytrysku).orgazm analny jest 1000 razy cudowniejszy niż inny.polecam każdej parze(zacznijcie od małych gadżetów i dobrego nawilżenia ,choć ja uwielbiam grube dildo).przy tym wszystkim nie zapominajmy o swojich paniach!!!! Pozdrawiam Pietras

Gość gość
Ja lubię jak żona mnie przed oralem trochę popieści taki rytuał najpierw 69 potem anal potem palcóweczka wibrator i oral

Gość gość
Mój facet ma idealny sprzęt i mi wystarcza. W ogóle jesteśmy sobie wystarczalni, nie potrzebujemy żadnych "zabawek" ani osób 3 w łóżku. Pozatym mój facet nie jest homo, a anal i taki orgazm to domena gejów.