Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjkljhg

CHłopak nie wrócił na noc, nie ma go do tej pory ;(

Polecane posty

Gość fghjkljhg

nie mam pojęcia gdzie jest, wróciłam wczraj z drugiej zmiany i go nie było, nie ma go do tej pory :( martwie się ;( nie odbiera telefonu, byłam u jednego jego kumpla to też nie wie gdzie jest ;( co robić ?

Gość zuuska90
Może się najebał i u kogoś śpi, jak nie wróci do wieczora to zacznij sie martwić. :P

Gość fghjkljhg
on nie pije wogóle alkoholu, wszystkie jego rzeczy są wziął tylko konsole do gier więc mniem ,że musiał ją gdzieś zabrać do któregoś kumpla. Ja zaraz musze wychodzić do pracy, nie wiem jak wytrzymam te 8 godzin w niepewności czy jak wróce to bedzie.

Gość w pędzelku
raczej nic się nie stało,musisz mieć nadzieję ale pewnie zachlał z kolegą lub z panną jakąś:o

Gość fghjkljhg
pisałam już ,że on nie pije, ale do panny chyba by nie brał konsoli do gier, jak go zam to pewnie sie boi teraz do domu wrócić i czeka aż do pracy wyjde. a jak sobie coś zrobił?

Gość Lubię facetów w sukniach
To jak przyjdzie zrób mu test wierności

Gość Lubię facetów w sukniach
Ja swojemu mężowi każe zakładać moje majtki koronkowe i pończoszki z pasem do pończoch.Ja mam pewność że się nie rozbierze przed kobietą a i on by się raczej nie odważył :) Oboje jesteśmy zadowoleni z tego rozwiązania:)