Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeżdzę na gapę

Kto też jeździ na gapę komunikacją miejską?

Polecane posty

Gość jeżdzę na gapę

To moje uzależnienie :) Jeszcze mnie nigdy nie złapali, choć wiem, że to w każdej chwili może sie zdarzyć :) Lubię tą adrenalinkę ;) a wy?

Gość jeżdzę na gapę
Jestem juz tak przyzwyczajona, ze ostatnio zero stresu. Normalnie wsiadam do mpka, siadam i nie odczuwam strachu przed kanarami.

Gość The Wanted
ja raz jechałam 1 przystanek to myslałam, ze się zesram, nigdy wiecej

Gość jeżdzę na gapę
ja kiedyś jechałam na dworzec gdzie pełno kanarów się czai, ale nie miałam wyjścia. Musiałam być na czas, ale nie miałam juz żadnej kasy na bilet (jedynie odłożone na pksa). mówię "wóz albo przewóz", wsiadłam, trochę srałam ze strachu, ale sie udało

Gość ja jeżdze na gapę,ale z tego
względu,że nie mam pieniędzy na bilet miesięczny. od połowy czerwca nie mam kasy,żeby wykupic migawkę i od tej pory jeżdzę na gapę--jakos mi się udawało. ZAwsze bilet w kieszeni mam--gdyby cos to mam nadzieje,że zdążę skasować:P

Gość ja jeżdze na gapę,ale z tego
ile u was kosztuje mandat za jazdę na gapę? Miasto ŁÓDŹ mandat za jazdę bez biletu kosztuje 200,jak się zapłaci na miejscu albo w ciągu 7 dni to 70 zł.

Gość kasujący
Tylko lekkomyślne śmiecie jeżdżą bez biletu 🖐️ Poza tym to właśnie dzięki nim bilety są takie drogie.

Gość drunka p
ja siem boje jezdzic na gape,

Gość takaMALAjedna
I tu sie mylisz, podwyżki sa co roku, z powodu modernizacji taboru oraz drożejącej benzyny, z gapowiczami czy bez, i tak sa podwyżki, gdyby MPK zależało na pieniądzach w każdym tramwaju by byli kontrolerzy, co zmniejszyłoby jazdę na gapę, ale widać bardziej im się opłaca mniej kanarów a niedobory z gapowiczów

Gość u mnie tez slonecznie
jezdizlam jak mialam 14 lat..cały rok..potem w szkole sredniej mialam 1 bilet i udawalam ze go kasuje.. ale potem nie bo nie chcialam naciagac rodzicow na kare..jakby kanar...mnie zlapal

Jechałam kilka tygodni temu autobusem miejskim na gapę cztery przystanki, nie chciało mi sie latać za biletem a nie miałam drobnych żeby kupić w autobusie i miałam szczęście że mi sie dzieciak rozryczał bo kiedy szykowałam sie do wyjścia akurat zaczynała sie kontrola biletów :p udawałam że szukam, a dziecko darło sie tak skutecznie że w końcu kanar pozwolił mi wysiąść i poszedł dalej :p młody dostał potem lizaka za to że mamusię wyratował przed grzywną :p