Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thjdyhdyt

Dziwna sytuacja w bistro...

Polecane posty

Gość thjdyhdyt

Dość często jadam w tesco bistro z braku czasu, dziś też tam byłam. Za posiłek miałam zapłacić 14 zł, dałam 100zł a kasjerka mówi że nie ma wydać (nawet nie otwierała kasy). Po krótkiej konwersacji, że ja tez nie mam drobniej zostało na tym, że zapłacę kartą. Usiadłam może 4 m od kasy, pani kasjerka stoi koło kasy bo idą następni ludzie i tu cud! Osoba wyciąga też 100zł, do zapłacenia ma 15 zł i bez słowa bierze tą stówę i wydaję resztę, dla kilku innych osób również. Siedziałam tam prawie godzinę, babsztyl nie dokładał żadnych pieniędzy ale nagle miała z czego wydawać, nikogo nie odesłała, tylko jedną mnie. O co jej mogło chodzić? Ktoś z was się spotkał z podobnym potraktowaniem?

Gość powwiem ci
nie jadaj w takich bistrach w tesco, realu czy innych. Co tam się zaczyna psuć to hop do gara, przyprawy i nie widać. Jak się usmazy czy upiecze to niewidać jak to wyglądało przed.

Gość dlaczego nie zawolalas kierown
ika??? czy ona ma czy nie ma, to jej klopot zeby wydac :O jak nie moze odejsc od kasy to kierownik zawola kogos, kto kase jej do rozmienienia przyniesie, i niech sie ona tlumaczy, ze w kasie ma drobne ale nie chce ci wydac, no co z toba?

Gość jestem w szoku :)
To nawet nie wiedziałam,że takie miejsca są :) może liczyła że usłyszy,że reszty nie trzeba?

Gość justtynna
Ja nigdy nie reaguje w sytuacji gdy sprzedawca/kasjer/ka mówi że nie ma wydać. To nie jest problem klienta. A ta kobieta potraktowała cie w sposób chamowaty :o ja gdybym widziała że jednak ma te drobne pieniądze podeszłabym i żądała wyjaśnienia, po czym i tak zgłosiłabym to do jej szefa czy kogokolwiek ona tam ma..