Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ładnie nie dla przeciętnych

Nawet jak ładna pójdzie do łóżka z przeciętniakiem, to nie zrobi tego od razu

Polecane posty

A z przystojniakiem jest w stanie zrobić to od razu. Więc ten przeciętniak jest w gruncie rzeczy kimś gorszym, mniej podniecającym i taka panna zawsze go będzie traktowała jak piąte koło u wozu

Ja bym nie chciał mieć dziewczyny, dla której byłbym kimś gorszym, z niższej półki. Ja bym musiał ją zdobywać, a jakiś przystojny prostak mógł ją mieć od razu.

Gość Zwała z typa
Jak nie chcesz być kimś gorszy a wręcz przeciwnie to znajdź brzydule cwaniaku jeden. Kogo obchodzą twoje wywody :D 🖐️

To jest trochę drażniące, że przez to wszystko człowiek nie jest w stanie cieszyć się i fascynować atrakcyjną kobietą

Gość Zwała z typa
Ano nie bo jesteś brzydki. Co tu dużo gadać? Po co ładna miałaby sie umawiac z takim pustakiem na dodatek pewnie gołodupiec. Czesc

Gość bjdf
Naprawdę w kobiecie liczy się dla Ciebie tylko uroda ? To najważniejsze kryterium ? Jesteś strasznie płytki i to samo zarzucasz kobietom. Myślisz że my patrzymy tylko na urodę faceta ? Ogarnij się. Życie to nie tylko pieprzenie i rywalizacja. Zainteresuj się jakąś przeciętną z urody koleżanką z pracy, a nóż się zakochasz.

Akurat ostatnio byłem z ładną i atrakcyjną dziewczyną i nie byłoby mi dobrze z tym, że pewnie przygodnie do łóżka chodziła wcześniej jakimiś przystojniakami. A brzydki nie jestem

Zżerała mnie zazdrość i już.

Gość bjdf
A co Cię obchodzi co robiła jak Cię nie znała ? Zresztą skąd wiesz czy chodziła do łóżka po jednej randce i to jeszcze z supermenami ? Spowiada Ci się z tego ? Czy może Ty wypytujesz ? Po co ? Po co sobie zawracać głowę przeszością jak z terażniejszością jest wszystko ok. ?

Wiem, że przygody nie były jej obce, poza tym widziałem na Facebooku profil jej byłego. Istny przystojniak, jak z klubu.

Gość bjdf
Nawet jeśli to co z tego, przeszłość jest przeszłością. Teraz jest z Tobą a nie z nim. Z jakiegoś względu Cie wybrała. Gdyby chciała być z tamtym to pewnie już by była. Więcej pewności siebie i nie przejmuj się pierdołami. Szkoda życia.

Nie jestem już z nią. Nie byłem z nią szczęśliwy. Wkurzało mnie też, że dla niej spedaleni faceci opaleni na solarium, z włosami na żel są OK. Kojarzyła mi się z taką tandeciarą

Gość bjdf
Ale chyba nie rzuciła Cię dla nikogo konkretnego ? No chyba że rzuciła ;] Wtedy rozumiem ten żal ;] Tyle że nie wsztstkie kobiety tak postępują, nie ma co sie zrażać.

Ja od niej odszedłem, bo męczyłem się z nią. Nie kochałem jej i nie chciałem ciągnąć tego związku tylko po to by sypiać z nią