Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynakopkeeen

POMOCY! Okropna skóra po kilku godzinach od nałożenia podkladu!

Polecane posty

Gość martynakopkeeen

Witam! potrzebuje pomocy. używam podkładu i pudru z sephory. Podkład nakładam palcami. Robię sobie rano makijarz, nakładam krem, podkład puder i reszta makijarzu, patrzę w lustro i wszystko OK. patrzę po gdzieś 4 godzinach i jest MASAKRA. Robią mi się na twarzy takie' grudki' nawet nie wiem jak to nazwac, robią sie tak jakby takie zacieki... ze tak jakby ten podkład i puder zbbierał sie w jednym miejscu. okropnie to wygląda, najwiecej zbiera sie w okolicy brwi i czoła, i ust... pomozcie! moze ja cos źle robie? nakładam podkład palcami, moze powinna pędzelkiem? albo źle robie te ruchy nakładajac? ale jak rano patrze to wszystko jest pięknie tylko po kilku godzinach robi sie normalnie... i nie mówcie zeby zmienić, bo wydałam na to duzo kasy, a ledwo co używałam...

może krem pod podkład nałóż wcześniej? pozwól żeby się dobrze wchłonął... albo ewentualnie zainwestuj w lepszy krem, dobrze nawilżający i delikatny - polecam sprawdzony na własnej skórze aqua rythm z oriflame. Zeszli z cen więc można sobie na niego pozwolić:) Heh, no i może spróbuj nakładać mniejsze ilości pudru :)

Gość Tiiiramisu
Na pewno krem pod podkład koniecznie i to nie taki tłusty...nawilzający,ale lekko.Zrezygnuj z matującego,bo wtedy skóra będzie sucha i może ten efekt bardziej się pogłębić.Te zacieki często powstawają z dwóch przyczyn - wysuszona skóra lub nałożenie zbyt dużej ilości podkładu,dlatego dobrze nakładać podkład gąbeczka.

Gość magcola
Moze masz problemy z sucha skora i trzeba o nia zadbac. Poczytaj sobie o kolagenie naturalnym firmy Colway jakbys byla zainteresowana to daj znac leonda1@wp.pl

Gość ergertergerg
twoja skóra sie zapycha od podkladu używaj lekkiego do cery mieszanej albo masz sucha i daj krem dobry pod spód