Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marta.Martusia.Martunia90

Dlaczego on mnie zostawił? Przeciez zrobilam wszytsko jak najlepiej

Polecane posty

BYło tak fajnie wszystko ładnie pieknie, byl dla mnie dobry, mily starał sie zabiegał widziałam to. robil mi prezenty spedzalismy mnostwo czasu razem.codzienne telefony i pisanie. Po 2 miesiącach postanowiłam ze zgodze sie na seks wkoncu mowil mi ze jestem piekna i ze go podniecam i ze chciałby ze mna to zrobic. Wiec zrobilismy to wczoraj, specjalnie sie przygotowalam depilacja balsamy, nowa bielizna poprostu zrobilam sie na bostwo. i jak juz to robilismy to tez dawalam z siebie wszytsko bo uwielbiam seks był oral, anal obustronny orgazm i mnostwo pozycji czyli naprawde udany seks... dzis sie nie odzywa od rana cisza a ZAWSZE sie odzywał (nie zebym byla ksiezniczka i caly czas tylko czekala na niego, tez inicjowalam spotkania i pierwsza sie odzywałam takze 50:50) juz wiem ze to koniec a nawet specjalnie nie jestem zdziwiona bo juz nie raz tak mialam ale z nim zdawalao sie ze bedzie inaczej, ze wreszcie trafilam na normalnego. jednak wszysvcy sa tacy sami chca seksu ale jak go dostana to tak jakbym mu krzywde zrobila.....to czemu chciał....?! mam udawac cnotke? 10 lat czekac zeby dac sie dotknac? jestem sobą.......widocznie taka mu nie pasuje..... trudno tylko naprawde ciezko mi to zrozumiec.....ja sądze ze tylko pokazal tym swoją niedojrzałość....powinien sie cieszyc ze ma kobiete ktora nie jest jakąś cnotką ktora brzydzi sie anala i boi zrobic loda i uprawaic seks przy zapalonym swietle... kobiete ktorej nie bedzie musial zdradzac by spelnic fantazje.... dalam mu to co mam najcenniejsze czyli cala swoja intymnosc... tak mi sie odwdziecza? aha to dziekuje bardzo. nie bede go zatrzymywac. nie bede napewno.droga wolna... co do spontanu to byl to spontan tylko przygotowalam sie przed spotkaniem i poprostu w trakcie gdy mnie dotykał, przytulal juz nie opieralam sie tak bardzo jak zwykle i pozwalalm mu na smielsze ruchy wiec wiadomo bylo ze juz sie zgadzam. dodam ze ja mam 22 lata a on 26.

Gość olgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tylko dziwki zgadzają się na anal....:-O Jesteś ścierwem więc nie dziw się że cie rzucił...:-O

Gość fghjk.lkoi
po 2 miesiacach nie nastawia sie szpary i dupy, a po co ten topik 2 raz piszesz???

Gość moj kot jest rudy..
może jest pod wrażeniem i musi na moment to wszystko przemyśleć. Daj mu odpocząc i tyle.

Gość moj kot jest rudy..
po prosru jesteś zajebiscie pewna siebie jeśli chodzi o seks a wiele osób ma z tym problemy, i to nie jest kwestia bycia cnotką, tylko innych rzeczy. Ja np. brzydzę się anala, orala czasem też. I już. Ale uważam że fajnei że go tak przetestowałas i czekałaś na to jak okaże ci swoje uczucia itd.

Gość z szoku bidul wyjść nie może
pewnie przed tą orgią za każdy otwór płacił osobno a tu dostał wszystko razem za free gratulacje