Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

wszyscy w okolo traca prawictwo tylko nie ja

Polecane posty

pamiętacie że Stalingrad na urodziny poszedł do prostytutki. Może czas na resztę ;) kasę oszczędzać ;)

Argen ale ty bredzisz a ten podryw to nie kosztuje. Żeby dziewczynę zaciągnąć do łóżka trzeba liczyć randkę kwiaty gdzieś wyjść i masz sporo kasy już wydane. Nie wiadomo jeszcze Ci się uda ją zaciągnąć do łóżka.

Argen kiedyś (parę miesięcy temu) tu pisał na kafe ciążyło mu to że jest prawikiem. W pewnym momencie wymyślił że jak do urodzin nie zarucha to idzie do dziwki. Potem już nie pisał więc myślę że już nie jest prawikiem

Argen jest sporo dziewczyn co będą Cię kręcić żebyś kasę wydał na randki/spotkania i figę z tego będziesz miał. Niektóre takich szukają łosi.

Argen raczej to faceci wykonują pierwszy krok i podrywają. Często podrywają kobiety - desperatki.

Argen to jak tak ograniczasz kontakty z kobietami nie myślałeś żeby iść do seminarium i zostać księdzem...?

Gość bekata
boisz się kobiet? czy co?

Gość bekata
to nie rozumiem w czym problem? lubisz kobiety rozmawiasz z nimi....

Gość bekata
może masz kompleks małego penisa i się wstydzisz pokazać małego?

Gość bekata
a tam uroda to nie wszystko. są kobiety co patrzą na to co ma facet w głowie lub w spodniach a nie na buźkę

Gość Zuzanna Amelia & 7
Ble - Masz malego kutasa ?

Gość T#kito#t#ki
Niestety niektórzy nie mają szans na dziewczyny. Trudno

Gość antofagasta
7-9 cm. powyżej jest ok.

Gość IMO12358
Ble Ble żałuj, było tak cudownie...

Gość T#kito#t#ki
Ile zapłaciłeś ?

Gość IMO12358
Nic nie zapłaciłem. Miałem akt miłosny za darmo. :classic_cool:

Gość hahahahahaahah
"Ja się boję iść do laski z odlotow, bo mam obawy czy mnie nie wysmieje Musiałbym się przed nią rozebrać po ciemku, mozna o cos takiego poprosic? " wystarczy wystawić fiuta :D

Gość anonimowy pan 24,5
Zobacz na to z dobrej strony. Faceci którzy nie współżyją żyją o 15 lat dłużej więc masz lat więcej na inne uciechy. Nie musisz się przejmować rakiem prostaty ani chorobami wenerycznymi. Mniej stresów dotyczących za co utrzymać rodzinę albo czy żona cię zdradza. Nie masz panny więc możesz iść spokojnie do pabu na piwo z kumplami albo na mecz, łazić godzinami po nocy podczas kiedy twoi dumni macho koledzy muszą składać podanie o wyjście z domu. Łazić godzinami ze swoją lubą po sklepach w których ona godzine wybiera sobie parę majtek. Piękno i seks nie trwa wiecznie i gdy przeminie pozostanie im tylko zmartwienie co ze sobą zrobić, praca to w ich życiu zło konieczne u ciebie może być tylko wtedy gdy potrzebujesz na jakieś własne wydatki. Dość wysoka cena za seks

Gość hahahahahaahah
zresztą dziwka pozna że się do niczego nie nadajesz i ostatecznie musisz zapłacić za to co inni mają za darmo. jakby się z ciebie śmiała to zwróć jej uwagę że ona jest tak tępa że nadaje się tylko do ruchania :D

Gość anonimowy pan 24,5
hahahahahaahah - czy ja wiem czy za darmo? Takie porównanie między prostytutką a "normalną dziewczyną" Zapłata: Prostytutka - 100-300zł za godzinę "Normalna dziewczyna" - Zakupy, pomoc w obowiązkach domowych, dbanie o siebie, dbanie o nią, dbanie o rodzinę, słuchanie jej, pocieszanie, dożywotnia wierność. Cena 2 godzin seksu tygodniowo Prostytutka robi to dla pieniędzy, czyli dla własnej korzyści. A z jakiego powodu jest z tobą normalna dziewczyna? Dla tego żebyś był szczęśliwy? I ostatnie pytanie, prostytutka miała kilku facetów prawdopodobnie prawiczków, a ta normalna dziewczyna 2 facetów którzy nie wiadomo gdzie się szlajali ale bez powodu do rozstania nie doszło :P Może mieli jakieś przygody w klubach albo z koleżankami na boku gdzieś zdobyli w końcu metkę super kochanków :D

Gość hahahahahaahah
kobieta to też fajne towarzystwo :P