Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

na skakance

Czy facetowi moze nie spodobac sie cipka jego partnerki?

Polecane posty

Jak to jest panowie? Tylko szczerze. Czy zwracacie uwage na wyglad cipki, czy uwielbiacie ja, bo uwielbiacie partnerke? Jesli podobaja wam sie tak zwane 'buleczki', a kobieta ma 'motylka' to jak reagujecie? Nie ma to znaczenia?

Gość szparek
Dla mnie bułki są aseksualne.

mam motylka. Ostatnio spotykalam sie jakis czas z facetem, ktory raz mnie liznal i tyle. Sam domagal sie oralu, oczywiscie nie mam z tym problemu, bylo mi tylko troche przykro. Spytalam sie go, czy wszystko ze man w porzadku, czy nie smierdze, czy moze mu sie nie podobam. Odpowiedzial, ze wszystko w porzadku i on juz taki jest. Ale cos ciezko bylo mi uwierzyc :( wczesniejsi partnerzy nie wystawiali glowy spomiedzy moich ud.

Gość kkkllllaaaaarrrra
w innym watku piszesz ze jestes dziewica.. skoro juz kilka osob bylo z jezykiem pomiedzy Twoimi nogami to czy ja wiem czy z ciebie taka dziewica?

Gość dr-Schwanz
A jestes ogolona?

Gość ona tez dziewica
wiszace farfocle miedzy nogami nie sa przyjemnym widokiem dla faceta dlatego raz liznal i uciekl

Mam nadzieje, ze mezczyzni trafia na ten temat i powiedza cos wiecej. Na wredne komentarze kobiet nie bede zwracala uwagii.

Gość podły bydlak
Ja zdecydowanie wolę bułkę niz motylka. Na szczęście moja ma właśnie bułeczkę :) .

Gość marek85..,,,,
moja reakcja na cipke motylek to rzyganie

Gość ona tez dziewica
a jak ty reagujesz na penisa nowego faceta, ktory nie specjalnie ci pasuje? i czy w ogle jest taka mozliwosc? mysle ze zanim go zobaczysz ten facet juz ci sie w jakims sensie podoba i teraz to czy ma malego, krzywego, zylastego czy jakiego tam jeszcze nie wymyslisz to to juz jest "mniejsze zło" no chyba nie mowisz mu "masz brzydkiego fiota"?

Gość ona tez dziewica
bo kazdy czlowiek lubi symetrie bulki sa symetryczne a motylek zwisa tak niedbale bez ladu i skladu

A mi sie podoba moja cipka. Nigdy nie mialam kompleksow, ani nie zastanawialam sie, czy jest ze mna cos nie tak. Mialam takie szczescie, ze trafialam na fajne sprzety, choc moj pierwszy mial malego. Co mi wtedy nie przeszkadzalo. Teraz nie wiem, chyba bym zerwala kontakt po seksie, bo ja potrzebuje duzego :)

Gość ona tez dziewica
no to juz sobie odpowiedzialas jak masz motylka i tarfilabys na takiego marek85..,,,,to by sie na ciebie zrzygał

Gość Szukam dziewczyny do wyjaz

Zapraszam,fajne lalunie do luznej dyskusji na temat wyjazdu do kraju marzen,calkiem nowego I na pustyni,ktora obmywa more zatoki.

Ktora o tym marzyla,niech DA mi znac.Moze sie dlugo szukalismy,zeby powiedziec sobie,,nieczekajmy juz wiecej,na nic..

6 minut temu, Boli napisał:

Priv proszę 

Adrymorcyknittermillenium@gmail.com

Napisz,cos!.

Email popiszemy..

Gość Ohyda

Przecież ten narząd jest brzydki. Jak pierwszy raz zobaczyłem to coś na żywo to zwymiotowałem.

Gość gość
11 minut temu, Gość Ohyda napisał:

Przecież ten narząd jest brzydki. Jak pierwszy raz zobaczyłem to coś na żywo to zwymiotowałem.

ale kolegom ssiesz bez obrzydzenia :D

Gość Ohyda
8 minut temu, Gość gość napisał:

ale kolegom ssiesz bez obrzydzenia :D

Nie, męskie narządy też są brzydkie. Ja używam swój tylko do oddawania moczu w toalecie i tyle.