Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łejkap

PROBLEM Z CHŁOPAKIEM!

Polecane posty

Gość łejkap

Właśnie co chłopak ode mnie wyszedł. Spędziliśmy razem wspaniały dzień, ale nie wiem dlaczego kiedy szperaliśmy dla żartów w necie on wszedł na roksa.pl i zaczął mi pokazywać jakieś gołe d**y. niby wszystko haha śmieszne, ale trochę zabolało mnie to :/ teraz czuje się mało atrakcyjna. czy ja mu się w ogóle podobam ze musi się gapić na jakieś dzi**i? I TO PRZY MNIE! nie wiem co mam robić. chciałabym z nim o tym pogadać ale nie chce mu pokazać ze mnie to rusza. dziewczyny pomóżcie, jestem w kropce

Gość daje ci znac ze musisz
sie zaczac sexi ubierac - kup sobie obcisle skorzane spodnie!

Gość dr-Schwanz
Moze chcial seksu z toba?

Gość łejkap
myślisz że to coś da? :( ehh zawsze myślałam że jestem dla niego wystarczająco atrakcyjna. kto by pomyślał :(

Gość łejkap
to teraz faceci oglądają się za kurwami żeby dać do zrozumienia swojej partnerce że ich jaja swędzą? wystarczyłoby mnie odpowiednio zachęcić, a nie jakieś szmaty pokazywać

Gość łejkap
Ozp już było. macie jakieś inne propozycje?

Gość dr-Schwanz
A ty nie lubisz ogladac golych facetow? Interesuje cie tylko penis twojego faceta?

Gość sprawdźnasproszę
a może by tak z nim pogadać, a nie pytać się o rady na forum? :) Najwidoczniej mu czegoś brakuje.

Gość łejkap
dr-Schwanz, nie, nie lubię oglądać innych facetów, tym bardziej gołych :p Zazwyczaj mam ochotę zasłonić sobie oczy :/wiem, że dla niektórych może to wydawać się dziwne, ale tak już mam. tylko on mnie podnieca.

Gość PaniTylkoSwojegoLosu
AUTORKO WIEM ZNAM TWÓJ BÓL BO JA TEŻ TAK MAM. NIGDY NIE POCIĄGALI MNIE INNI MĘŻCZYŹNI A TO DLATEGO ŻE JESTEM ROMANTYCZKA BARDZO STAŁĄ W UCZUCIACH. CHCE MI SIĘ WYC GDY WIDZE JAK MOJE KOCHANIE ZERKA OD CZASU NA CZASU NA JAKĄŚ INNĄ :(

Gość dr-Schwanz
No to nalezycz do absolutnej mniejszosci. Na ogol to babki tez ciekawi co facet ma do zaoferowania.

Gość pudrowa odp
tak tak najlepiej zasłoń mu oczy :) to jest facet i tego nie zmienisz. będzie się oglądał za laskami i tak jak każdy będzie zdradzał cię w myślach. jeśli nie potrafisz tego zaakceptować to umrzyj. takie życie 🖐️

Gość łejkap
''co facet ma do zaoferowania...'' a co inny facet niby może mi zaoferować? Ja chcę tylko kochać i być kochaną. Nie oglądam gołych panów bo mnie to po prostu nie kręci, poza tym chcę być fair w stosunku do niego, nie to co on :-O

Gość PaniTylkoSwojegoLosu
BRAWO ZA PODEJCIE KOCHANA SZKODA ŻE NAS NORMALNYCH JEST TERAZ TAK MAŁO

Gość twój problem to problem
każdej dziewczyny. Kolesie to wzrokowcy i tyle, nie masz sie co martwić bo teżprzez t o przechodziłam. Niestety dlaczego oglądał te dziewczyny akurat przy tobie? Możliwe że chciał Ci coś tym zakomunikować, tak jak mówiły moje przedmówczynie może czas na jakiś odważny ciuszek? ;)

nie gole se cipy :classic_cool:

smierdze rybami

Gość łejkap
ale ja zawsze staram się wyglądać ładnie i atrakcyjnie :-( Dlatego też zrobiło mi się tak niezręcznie i głupio bo zawsze myślałam, że mu się podobam. Niestety chyba się przeliczyłam.

To nie to, że mu się nie podobasz. Przecież to z tobą jest tak? :) po prostu lubi sobie popatrzeć jak to facet

glupi podszyw :-p

Gość łejkap
ale dlaczego bo nie rozumiem tego. Przecież ma mnie!! Czy już mu nie wystarczam? Chciałabym być jedna jedyna, a nie :( zawsze myślałam, że to dobrze, że jestem taka jaka jestem... a teraz się okazuje że zamiast być porządną, ładną dziewczyną trzeba być sprzedającą się kurwą żeby czuć się kochana i atrakcyjna.

Gość dr-Schwanz
to się nazywa życie dziewczynko :-D Co ty myślałaś, że przyjedzie księciunio na białym kucyku i odjedziecie chuj daleko?

Mam dla ciebie propozycje. Jeśli nie chcesz z nim o tym pogadać to może jak następnym razem się spotkacie to ty włącz jakąś stronkę z fajnymi ciachami ;-) ciekawe co wtedy mondrala zrobi :)

Gość łejkap
Zdenerwuje się i jeszcze mnie zostawi. Nie chcę mu robić na złość bo on doskonale wie, że nie przepadam za widokiem innych facetów. Ktoś ma jakieś inne propozycje?

Niepotrzebnie odsłoniłaś wszystkie karty. On teraz wie, że jesteś delikatna i możliwe że to wykorzysta (o ile jeszcze tego nie zrobił). Przemyśl Wasz związek. Coś jest na rzeczy skoro tak się boisz, że się może zdenerwować. Nawet jeśli to co?

Gość von J
podpisuje sie pod slowami pod PaniTylkoSwojegoLosu

Gość Dalmanacja
przedstaw mu swoje wymagnia, że nie życzysz żeby wchodził na takie stronki, a przynajmniej nie przy tobie. powinno pomóc :)

Gość kropkaa.a
faceci lubią dziwki :p