Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel...

Coś wam powiem

Polecane posty

To jęczenie tu to tylko taka przykrywka... a tak naprawdę to kawał egoistycznego skurwiela ze mnie i gdyby nadarzyła się okazja to bez wahania wbiłbym nóż w plecy nawet bliskim mi ludziom. Jestem ograniczony emocjonalnie i uczuciowo. Ludzi traktuję przedmiotowo, nie przywiązuję się do nich, właściwie to jak mnie ktoś nie wkurwia i nie irytuje to jest mi zupełnie obojętny. Nie odczuwam potrzeby utrzymywania kontaktu z ludźmi. Jestem socjopatycznym dupkiem :classic_cool:

Może gdybym widział coś poza czubkiem własnego nosa to nie byłbym prawikiem. Będąc socjopatycznym dupkiem mógłbym wyruchiwać i porzucać kobiety... no ale co poradzę że nie widzę nic poza czubkiem własnego nosa.

Niedziel, ponieważ przegrałem życie tak jak Ty i siedzę na kafe od ponad roku z krótkimi przerwami, to chciałem Ci zadać pytanie. W zeszłe lato pisałeś coś tutaj, że już niedługo będziesz się codziennie upijał i na jakiś czas chodził na dziwki. Co z tymi planami się stało? :D

Po pierwsze, pisałem że jak znajdę pracę to będę się upijał i chodził na dziwki... pierwsza wypłata już za kilka dni, ale niestety... wylądowałem na psychoterapii. Więc póki co odpuszczam te plany. Zobaczymy co terapia przyniesie.

Gość ta-dzik
pultasz siem aułtoże po foróm jak smrut po gaciach;) tesz tak mialem dopuki nie otkrylem w sobie glebokih pokladuf empatji ,mosze i ty dojszejesz :)

"Wylewny" dzisiaj jesteś . Nie "zabijesz" wszystkich , olewać też nie musisz , sami odejdą . Muza , to odskocznia od problemów , zwiększ limit i jedziesz na gładko:)) pozdro...z zapachem :)

"bo kiedys byłem romantykiem, ale zdalem sobie sprawe, ze kobiety maja to w doopie, wiec przegrałem zycie " Opinia kobiet spowodowała "upadek romantyzmu" ??? Przegrane jest to, co napisałeś.

Gość TAK to juuz jest
ludzie sie rodza aby miec przejebane