Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjjjadeedowrocja

cany noclegu wroclaw

Polecane posty

siemanko,gdzie mozna tnio przenocowac we wrocławiu,moze jakies akademiki

Gość asdftgyhuj
booking.com tu sobie porównaj różne noclegi, a w akademiku to nie wiem czy coś znajdziesz bo zaczął się już rok akademicki i urzędują tam studenci.

ok dzieki:)

a jakie ceny i warunki Cie interesują ? http://www.avantgardehostel.pl/ tutaj moja kolezanka sie zatrzymywała swego czasu, lokalizacja jest niezła (chociaz nie najmilsza okolica) scisle centrum, do rynku z 5-7 minut na piechotę za wieloosoby pokoj z tego co widzę 35pln za osobe cały pokoj 100pln albo 80 czy nawet mniej jak trafisz na promocje, nie sądze ze znajdziesz cos duzo taniej we Wroclawiu a warunki tam są ok.

ok,dzieki wielkie ze w ogóle odpisujecie,no myslałam tak zeby cos do 30 dych znalezc,dlatego mysle najbardziej o akademikach,bo za sam dojazd duzo zapłace,no i sama bede,jeszcze w sumie nie wiem co i jak dokładnie,dopiero obmyślam i planuje,bo to od zawsze było moim marzeniem,zeby do wrocławia pojechac,wiem,głupie,ale moze sie uda :) jeszcze raz dzieki

jak coś znajdziesz tańszego to napisz gdzie, jak jeszcze będę to Ci napisze jaka to jest lokalizacja i czy będziesz miała dobry dojazd do centrum, bo wynająć coś na zadupiu to żadna frajda, potem Cie szlag trafi z dojazdami i i tak bedziesz miała dodatkowe koszty, a jak chcesz przyjechac dla przyjemnosci poznac miasto to pewnie bedziesz chciala bywac glownie w centrum Wroclaw fajny jest :classic_cool:

hehe,dziekuje bardzo wam :) no jak cos to napisze,tylko juz pewnie zapomne o tym temacie na tym forum :) bo jak pojade to i tak dopiero po nowym roku,tylko musze juz cos myslec własnie z kasa itp, ale masz racje,ze jak tanio gdzies na zadupiu to potem szkoda na dojazdy czasu i nerwów :)

Gość asdftgyhuj
oki, jak będziesz miała jakieś pytania to pisz tu, na pewno ktoś odpisze bo na forum jest całkiem spora reprezentacja Wrocławian :)

"reprezentacja :) " dobrze wiedzieć, to juz wiem,gdzie bede pisac jak juz konkretnie bede chciała wiedziec,gdzie sie wybrac itp, w sumie pierwszy raz z tego forum korzystam,ale zapisze sobie ten temat gdzies i jak cos ponowie.jeszcze raz dziękuje i spokojnej nocy zycze :)

Gość miron098
Jest sporo miejsc gdzie można się przespać. Noclegi we Wrocławiu są zróżnicowane tak pod względem komfortu jak i cen. Myślę, że doskonale godzą te cechy apartamenty wrocławskie. http://apartamentywroclawskie24.pl/ Takie połączenie wygody z dobrą ceną.