Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość EmiŚkaaaa

PROBLEM Z NAŁOŻENIEM MASY MAŚLANEJ NA TORT...

Polecane posty

Gość EmiŚkaaaa

Witam. Jestem w trakcie tworzenia tortu, w środku jest dżem i krem śmietanowy, na wierzch muszę dać masę cukrową, w związku z czym chciałam zabezpieczyć tort z zewnątrz masą maślaną. Zrobiłam masę, jednak mimo wielu kombinacji ona wciąż jest zbyt twarda? Z trudem nałożyłam ją na tort, musiałam dać sporą warstwę, nie wiem czy nie przesadziłam. Macie jakieś pomysly, co mogłam zrobić nie tak? I czy nadmiar masy maślanej wymieszanej z kremem śmietanowym może zepsuć smak tortu? Dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×