Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnaosobakkakakaka

pytanie o samochód do facetów

Polecane posty

czy za 10 zł na samochód na benzyne wystarczy zeby pojechac na plac,na łuk torche pojezdzic,nie jakos super długo,ale pytam bo ja sie nie znam

Gość gbhg
chodzi ci czy jak za dyche zatankujesz to pojezdzisz troche po placy ? nie mozliwe raczej, 2 litry to za mało

ty tak serio?

aha, pytam powazanie,bo mi sie wydawało,ze na placu i tak sie prawie nic nie zużywa wiec bedzie okej, a kolega z którym mam jechac tez nie powie, no to w takim razie za 20 jak około 4 litry juz chyba ok co?

Gość anna aaaaaaaa
gdybys chciala np pojezdzic moim samochodem po placu, to za 10 zł dalabym Ci go najwyzej na 15min

no mi chodzi tak około poł godzinki w sumie,no bo jak mam mu dac 30 zł to wole sobie za tyle samo jechac z instruktorem i przynajmniej samochodem na którym jest egzamin i który sie miesci w łuku i którym juz jezdziłam

Gość anna aaaaaaaa
taki maly samochod spala ok 5l na 100km, czyli za 30zł zrobisz 100km ale na placu wlasnie spalisz duzo wiecej niz na autostradzie gdyz jezdzisz glownie na jedynce, dwojce, wstecznym, polsprzegle czyli spalasz duuuuzo wiecej

Gość anna aaaaaaaa
polecam samochod kolegi, to da Ci wieksze obycie z samochodem i pewnosc siebie na egzaminie tez trafisz na inny samochod, ktory np ma wyslizgane sprzeglo

Gość anna aaaaaaaa
aha i czuje sie urażona tytulem tematu :P

ok dzieki bardzo za odpowiedzi,czyli zwyczajnie mi sie nie opłaca, bo tak w szkole jazdy mam za gidzine własnie 30 zł ale tam mam jazde po miescie w drodze na plac,parkowania,wzniesienie, łuk,rozped od piedziesiatki no i instruktora i samochód ten sam,wiec chyba jednak zrezygnuje z pomocy kolegi,dziekuje wam bardzo za odpowiedzi i ze mnie nie zbrechaliscie :)

oj tam,oj tam przejdzie ci kolezanko :) ale to w sumie ty mi najbardziej pomogłas wiec dziekuje i wybacz