Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezdecydowanaaaaaaaa

KTÓRY WÓZEK WYBRAĆ???

Polecane posty

Hej dziewczyny. Potrzebuję waszej pomocy, bo nie mam zielonego pojęcia, który wózek wybrać. http://allegro.pl/polski-wozek-wielofunkcyjny-crv-3w1-wozki-dzieci-i2670459286.html - ten mi leży chyba najbardziej. http://allegro.pl/mikado-aston-3w1-50-kolorow-dealer-hit-i2670260217.html - podoba mi się ten kolor zielono niebieski :) Podobny do boldera, na którego byłam zdecydowana, ale okazało się, ze sa straszliwie psujne :( http://allegro.pl/wozek-gleboko-spacerowy-espiro-gt-turkus-citro-24h-i2688951184.html - ten jest super bo oś skrętna jak w pierwszym, tylko nie sądzicie, ze ma zwyczajnie brzydkie koła? http://allegro.pl/wozek-espiro-gtx-3w1-fotelik-multi-gondola-i2695633352.html - taki sam jak poprzedni tylko ładniejsze koła z tym, ze już nie oś skrętna tylko 2 przednie koła skrętne... Który jest najfajniejszy?

Gość ruchałaś sie i teraz masz
problem🖐️

No właśnie są identyczne a jednak każdy inny :D Mi się akurat w 1szym podobają koła i co najważniejsze- jest skrętna oś.

Gość ojtam ojtam
autorko podstawa podstaw wózka to koła skrętne - więc te co mają zwykłe koła opadają odrazu - przejedź się jednym i drugim wózkiem a poczujesz różnicę.. zostały więc dwa - co do tego najdroższego to popatrz na spacerówkę - wg mnie bardzo niewygodna i niebezpieczna, ta rama jakaś dziwnie ułożona ja mam tako jumper x - i dla mnie jest genialny - może kuknij na niego - jest ciężki i ma niezbyt kosz na zakupy ale pozatym same plusy - prowadzi się go świetnie, skrętne koła ma, spacerówkę głęboko osadzoną i wygodną także ja ani razu dziecka nie przypięłam a wiem co pisze bo jeżdzę już nim 2 lata - i to bardzo czesto bo jestem z synkiem w domu a on uwielbia specery - mam też spacerówkę parasolkę ale jest straszna - najgorszy zakup moj

ojtam każdy z tych wózków jest skrętny. Tyle, że 2 mają skrętną os a pozostałe 2 mają skrętne koła. Tako jumper mi nie leży wyglądem niestety :/ Musze wybrać któryś z tych.

Gość niedlapsakielbasa
Ja tez jestem za tym by wozek mial przednie skretne kola,super sie go prowadzi,te z pierwszego linu to kicha...prowadzilam taki wozek i by nim zawrocic niezle sie trzeba nagimnastykowac,ja bym z tych wozkow wybrala Espiro,duzo znajomych ma i chwali,pozadne wozki,ja sama wybralam Jedo 4fyn bo zalezalo mi na duzej gondoli by moj maluch cala zime w niej mogl jezdzic...

ten pierwszy to podróbka Mutsy Urban. Urbana prowadzi się 1 ręką ze względu na skrętną oś. Jest super, ale kosztuje też sporo. Co do espiro mi ten ze skrętną osią bardziej by leżał tylko koła ma paskudne :/ A dwa koła mniejsze na podjazdach dla wózków się niezbyt sprawdzają... stąd mój dylemat. Wyglądowo z caluśkiego allegro podobają mi się tylko te 4 :P Najbardziej chyba mam jednak przekonanie do tego CRV

Gość niedlapsakielbasa
Zrob jak uwazasz...,mnie sie wygladem nie podobaja takie wielkie kola jak w pierwszym linku a Espiro wcale nie sa zle...prawda jest taka ze teraz na takie detale zwracasz uwage a pozniej bedzie ci wszystko jedno

Gość espio gtx
mam taki i mogę polecić.

Gość future mama
ja również zdecydowałam się na espiro gtx tylko 3w1 a rodzę w styczniu

Dzisiaj więcej mam na forum, więc pozwolę sobie podnieść temat. Myślę o tych wózkach na okrągło, bo na któryś muszę się zdecydować... :/ Wolałabym CRV (ten pierwszy) lub espiro GT (trzeci) bo maja skrętną oś. Teraz wszystkie wózki są takie same ( 2 kółka mniejsze z przodu) a te są inne i bardzo wygodne (znajoma miała jaguara ze skrętną osią a druga Mutsy urban- ten crv to jego podróbka). Nie wiem tylko, który z nich ładniejszy... w wersji z gondolą bardziej podoba mi się espiro, w wersji spacerowej znacznie ładniejszy jest CR-V. W dodatku w espiro te koła takie trochę brzydkie są przez to przedzielenie grubym pasem... Może któraś z mam ma albo espiro gt albo crv i mogłaby mi o nich coś napisac? Albo czy mogłybyście napisac, który jest najładniejszy?

hop :)

Gość tez przyszla
Podstawa to skrętne koła więc eliminuj te bez. Babyboom to straszna kolumbryna, koła są ogromne przez co wózek jest mało poręczny i ciężki. Z tych co piszesz zdecydowanie bym wybrała gtx to porządny duży wózek fajny na zime.

ale one wszystkie są skrętne!!! :D Tylko te 2 zamiast skrętnych kół mają skrętne osie :D Dzięki czemu koła mają równej wielkości (co tu jest dla mnie plusem, bo ładniej to wygląda i nie ma problemu na podjazdach dla wózków). Co do wagi... one są wszystkie o podobnej wadze. Z resztą na wadze mi nie zalezy. Ten CRV to wcale wbrew pozorom nie jest taka kolumbryna... on wygląda identycznie jak MUTSY. Na żywo całkiem zgrabnie- właśnie nad nim się najbardziej zastanawiam... i nad tym GT. Najmniej z tymi skrętnymi kołami- bo takie wszyscy mają.

Gość mnie się najbardziej
z tych podoba pierwszy. Nie lubie tych wózków z przednimi kołami mniejszymi. zaznaczam, ze patzryłam tylko na wygląd, nie brałam pod uwgę wagi, kosza na zakupy itd.

Ja wybrałabym wielofunkcyjny wózek, Ja taki kupiłam i już 2 rok sprawuje się dobrze.