Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aws

smierdzący problem ;/

Polecane posty

Gość aws

hej kobiety, mam strasznie głupi problem... chodzi o to, ze mój facet nie przykłada uwagi do higieny intymnej... nie jest brudasem, ogolnie o siebie bardzo dba, nigdy nie chodzi spocony czy niewykąpany, zmienia co dzień bieliznę, koszulkę i wszystko, ale okropnie mu stamtąd śmierdzi...na początku zauwazylam, ze w jego domu nie uzywa się płynu do higieny intymej, zdziwiłam się i zapytałam, czy się podmywają, odpowiedział, ze wodą!!! zasugerowałam mu, żeby mył chociaż żelem pod prysznic, na co chętnie przystał, ale w dalszym ciągu coś jest nie tak. nawet kiedy umyje się przy mnie, mam wrażenie, ze zrobił to niedokladnie. dlatego też bardzo często podczas wspólnych kąpieli mówię mu, czy wie jak prawidłowo powinno się myć wacka, ale widzę, ze robi to teoretycznie dobrze. naprawdę glupio mi go pouczać nadal, zwłaszcza, ze jestesmy ze sobą prawie 3 lata, ale naprawdę nie powinno mu stamtad aż tak śmierdzieć! co mam zrobić, zeby w końcu zaczął to robić porządnie? dodam jeszcze, że spod jajek też mu śmierdzi i to okropnie ;/

Gość szparek
Zaatakuj go szczotą ryżową.

Gość e.s.p
Dobrze ze od ciebie pachnie wanilią i miodem

Gość hgfktudciy
jakas infekcja do lekarza po masc

Gość e.s.p
To by ją zaraził :D

Gość Marekooo
Poradź aby po dokładnym umyciu wytarł na sucho równiez pod napletkiem. Zobaczycie , że pomoże

Gość aws
wanilią nie, ale jak ściagam gacie, to nie uderza we mnie od razu smród jakbym się nie myła tam kilka dni. :)

Gość A to spryciarz
Hmm. Moze zainicjuj wspolna kapiel? A potem sama mu wymasujesz mydełkiem i od razu bedzie lepiej.

Gość A to spryciarz
gdzies wyczytałam ze od siebie nie czujemy smrodu wiec moze on tez nie czuje.