Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinaa1998

Co zrobić, w szkole bez przerwy łazi za mną i dokucza ruda dziewczyna

Polecane posty

Gość Karolinaa1998

taka ruda, piegowata z wrednym pyskiem łazi za mną wyzywa i obraża że czuje sie paskudnie i jest mi przykro a jak raz sie popłakałam to ona sie smiała ze mnie. W piatek gume do żucia mi wrzuciła do buta i ukradła zeszyt z biologii. Co zrobić?? Co mam jej powiedziec zeby sie odwalila??

Gość prawictwo pospolite221
rude jest wredne i brzydkie

Gość Karolinaa1998
i na dodatek ona smieje sie ze mnie ze jeszcze nie mam okresu a przeciez mam dopiero 14 lat

Gość Karolinaa1998
Nic takiego nie ma, dlaczego kradniesz mi nick? ktoś o 13:47 podszył sie pode mnie

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx4
Powiedz do niej - "Spierdalaj ruda małpo w półobrotach albo inaczej sie policzymy" :classic_cool:

Gość Karolinaa1998
nie jestem wulgarna :-o

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx4
więc jak nadal chcesz być posłuszną, szarą myszką, która daje sobą pomiatać - wolna wola 🖐️

pewnie się stara odegrać za jakieś przykrości skierowane w jej stronę ..., ale nie mów jej typowo nic obraźliwego tego bo to ją wkurzy i pogorszy sytuację, na debili nie ma rady. Nie możesz jej pokazać, że się tym przejmujesz, to się może znudzi. Też mi kiedyś ktoś dokuczał i to podziałało, nie zniżaj się do jej poziomu. Chyba, że udałoby ci się ją jakoś zripostować byle niezbyt wulgarnie, bo to też nie pomaga.

Gość Karolinaa1998
ja nie kierowałam w jej strone żadnych przykrości sama sie przyczepiła. No ale może racja że powinnam być agresywna, tyle że boje sie jej reakcji