Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włosy moje włosy

Polećcie extra preparat na szybszy wzrost włosów...

Polecane posty

Gość włosy moje włosy

tj. żeby rosły szybciej.

Gość drozdze podobno
oglądałam jakiś filmik na yt i dziewczyna mówiła że piła drożdże rozpuszczone w wodzie i szybko rosły jej włosy. Jak znajde ten filmik to wrzuce link

Gość dobrze sie wysrac i pic wode
pokrzepol

Gość znowu 10 osób pisze..,
super rada dostanie grzybicy od tych drożdzy i włosy jej wypadna. wypadanie wlosow powoduja hormony,niedobor mikroelementow albo wlasnie drozdzaki powodujace np. LZS.moze i po drozdzach beda szybciej rosly ale nie sadze aby autorka polowe ich chciala stracic :D

Gość babcia Janina
stary ruski sposób niezawodny: kurze gówno i mód. Gówno nakładami na włosy, jako,że zawiera dużo azotu naturalnego , wzrost murowany, miód natomiast grzeje. Po dwutygodniowej terapii włos jak u Murzyna Bingo=Bonga

Gość kocham Edwarda Cullena :)
na pewno skutecznym sposobem jest czeste masowanie skory glowy-dzieki temu skora jest lepiej ukrwiona.Masaz robic najlepiej 2-3 razy dziennie za pomoca miekkiej szczotki. Dodadtkowo oczywiscie dobra dieta (szczegolnie wazne dla wlosow sa witaminy z grupy b, siarka i cynk). Kiedys na kafe byl watek o tym ze wlosy rosna szybciej po ketokonazolu-ten zwiazek jest w szamponach i masciach przeciwgrzybicznym. Ja niestety nie wyprobowalam, wiec nie wiem czy skuteczy ale niektore kobitki chwalily.

Gość koszty pogrzebu nie opłaca
pokrzywa poszukac w internecie o tym

Gość kocham Edwarda Cullena :)
ja mojemu T Ż masuje fiutka to mu urusł jak na drożdżach od tego masarzu

Gość na mnie nie działają
preparaty, które stosuje się z zewnątrz, ale co jakiś czas robię sobie kurację jakimiś tabletkami - np. skrzyp. Efekty rzeczywiście są - dużo nowych włosków.Tylko oczywiście nie wyrosną one w ciągu 2 dni - na widoczne efekty trzeba co najmniej 3 miesiące poczekać.

Gość drozdze podobno
autorka nie pisała że wypadają jej włosy. A drożdże trzeba zalać wrzątkiem żeby właśnie nie zalęgły się grzybki. I oto cała filozofia. Jeśli jest dobrze przyrządzona mikstura drożdżowa nic się złego nie stanie, a wiele dobrego może dać :)

Gość UrodaZdrowie767
Ja używam tylko sprawdzonych produktów! np z http://nalysienie.com.pl/ Na pewno znajdziesz cos dla siebie!! pozdrawiaam

Gość gość
ja używam odżywkę WAX... czytalam na internecie, ze wiele kobiet skarzyło sie ze wcale nie odzywia az tak wlosow, ale za to szybko wlosy po niej rosna. stosuje ja dopiero od niecalego miesiaca, wiec zobaczymy czy po np 3 miesiacach wlosy beda widocznie dluzsze.

Gość daccc

Wielu osobom w tym między innymi mi pomogła terapia Hair Medic. Włosy są rewelacyjne, zdarzyło się w ostatnim czasie że dwie osoby nie poznały na ulicy..znajomi;) Także to jest dla mnie najlepszy dowód że kuracja zdaje egzamin!