Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KLEOPATRA EGIPT

Najwiekszymi puszczalskimi sa brzydule bo w ten sposób sie doeartosciowuja

Polecane posty

Piękna kobieta zna swoja wartość piękna kobieta nawet w worku na ziemniaki ma powodzenie i przyciąga uwagę a płaskie brzydule chodzą z cyckami na wierzchu choć i tak nikt nie zwraca na nie uwagi dają na lewo i prawo byle menelom i przygłupom a co najśmieszniejsze to sexowne kobiety wyzywajs od dziwak nawet jak idzie w zimowym kożuchy zazdodne prukwy

Gość xxx*
doeartosciowuja? co to znaczy ?

Przez dawanie byle jakim burakom i ibrzydliwcom rośnie ich poczucie wartości a przez to tyle na kafeterii sexoenych i atrakcyjny K kobiet tylko w swoim mniemaniu ale to szczegół hehe no bo dla tych oblechow są jakoś atrakcyjne ni nie?

Gość aderererererffffff
eh kleopatro :classic_cool: znasz to z wlasnej autopsji puszczalska brzydulo, co? :classic_cool:

miałam ttylko 2 partnerów sexualnych mojego męża i poprzedniego narzeczonego s którym byłam 2 lata wiec nie nogę być ani latwa ani puszczalska drogie szmaty

Gość pięścią w stół
Piękne kobiety nic nie interesuje....Także mają gdzieś to co robią inni. Tylko brzydule krew zalewa że inne brzydule pomimo swojej brzydoty jednak kogoś zaciągnęły do łóżka - po pijaku bo pijaku ale zawsze.