Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezadowolony100

Dorota Werner, psycholog, Wrocław: informacja.

Polecane posty

Gość Niezadowolony100

Dorota Werner, psycholog, Wrocław: informacja. Pani Dorota przejawia dziwne zachowania jak na przedstawiciela zawodu zaufania publicznego. Jestem osobą po wypadku, potrzebowałem terapii oraz potwierdzenia swojego stanu na potrzeby postępowania sądowego przeciw ubezpieczycielowi sprawcy wypadku. Z powodów finansowych musiałem przerwać terapię po drugim spotkaniu. Za 2 spotkania zapłaciłem p. Dorocie 240 PLN. Poprosiłem o kartę informacyjną/opinię z tych dwóch spotkań i wtedy p. Dorota stwierdziła, że "opinia kosztuje 200 PLN", przy czym wcześniej nie powiedziała o tym ani słowa. Mówiła, że "oczywiście" wystawi opinię, nie było mowy o dodatkowych opłatach. Podziękowałem wtedy za opinię, bo nie miałem na nią pieniędzy. Poprosiłem o faktury/rachunki za te spotkania, otrzymałem tylko jedną na kwotę 120 PLN. Drugiego nie mogę się doczekać od 30-07-2012. Napisałem do p. Doroty 5 maili z pytaniami odnośnie opinii i brakującego rachunku. Pozostawały z reguły bez odpowiedzi, lub odpowiedzi były wymijające, a pisane były w sposób urągający zasadom polskiej ortografii i interpunkcji. Mam wrażenie, że takie traktowanie mnie przez p. Dorotę wynika z chęci odegrania się za przerwanie terapii. Nie polecam tej pani, jak coś idzie nie po Jej myśli, to się odgrywa. Takie praktyki wg mnie nie mieszczą się w kanonach Jej zawodu.

Gość I tak
A to według Ciebie,ale to zalezy czasami dobry terapeuta celowo prowokuje,wtedy lepiej pozna reakcje drugiego człowieka,wiec moze ta pani to prawdziwy profesjonalista???hmmmmm

Gość I tak
A to według Ciebie,ale to zalezy czasami dobry terapeuta celowo prowokuje,wtedy lepiej pozna reakcje drugiego człowieka,wiec moze ta pani to prawdziwy profesjonalista???hmmmmm

Gość zadowolona pacjentka
Zastanów się,czy nie masz niczego aby zarzucić sobie. Co do opinii...cóż choć do Pani Doroty chodzę na NFZ, to logika korzystania z usług odpłatnych nakazuje przewidywanie ponoszonych kosztów-za wszystko. Dla mnie oczywiste jest to,ze opinia musiała być dpłatna. Wina leży po Twojej stronie,że nie zapytałeś. Ja nie mam Pani Dorocie niczego do zarzucenia. Jest świetnym profesjonalistą i fantastycznym człowiekiem.

Gość gość
Pani Werner nie mogla wystawic panu opinii do sadu poniewaz nie jest psychologiem! Jest psychoterapeuta a to nie to samo. Wiec sama wprowadzila Pana w blad. Mialam przyjemnosc poznac Pania Werner. Dla mnie jej jestes dy byc moze przynosza szybkie efekty alr na dluzsza mete sa raczej malo efektywne. Poza tym przy rozmowie z mna zlamala tajemnice lekarska ot tak! Dla mnie brak profesjonalizmu.

Gość gość
TA PANI JEST BIOLOGIEM A NIE PSYCHOLOGIEM!!!! dlatego nie wystawi zaświadczenia to oszustka pełną gębą do tego tytułuje się seksuologiem którym również nie jest bo w Polsce tylko lekarz lub psycholog może być seksuologiem. SKANDAL.

Gość gość
Jest mi bardzo przykro, że tacy psychologowie mają prawo zajmować się tym zawodem. Pani Dorota nie jest obiektywna i nie docieka prawdy, opiera się na opiniach innych i zamiast pomagać to szkodzi i to jeszcze dziecku. Wynika z tego, że albo ma korzyści, albo ją łatwo zmanipulować. Moim zdaniem nie ma mądrości otwartego umysłu, a przez to szkodzi zamiast pomagać.