Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski prawiczek

To jest mój ideał kobiety... Chcialbym mieć taką dziewczyne...

Polecane posty

Gość Demmi2012
ładna ale brwi powinni jej zmienić:o

Gość hahha ojejjj
PRrawiczkowe marzenia :D:D:D:D

Gość xersa
to jak jestes niski to zmien wymagania bo ona zapewne z 180 ma...

Gość Hop hop to ja.....
Ma strasznie męskie rysy

Przykładowo jeśli kobieta ma 170 cm to musisz jeszcze dodać, że lubi nosi obcasy do 10 i od 10 cm. Teraz prawie każda nosi te obcasy, więc ta modelka czy czymkolwiek ona jest ma 175 cm to dolicz do tego obcasy to musiałbyś mieć co najmniej 190 cm i więcej.

Gość hahha ojejjj
poszukacjie sobie lepiej zwyczajnej prostej dziewczyny np na wsi albo spokojnej studentki

Gość karol123456789
190 ? Nie lapią się : Hugh Jackman, Clark Gable, Christian Bale, śp. Heath Ledger, Alec Baldwin, David Beckham :D

Ona ma brwi jak ja. :o Ale ładna. Co do obcasów. Obcas 10 cm nie dodaje 10 cm wzrostu, poza tym Ty boso też nie chodzisz, więc realna róznica pomiędzy kobietą na 10 cm obcasie, a facetem w przeciętnym obuwiu dodającym te 2 cm nie jest znowu tak wielka. 🖐️

Teraz wszystkie noszą obcasy albo koturny... dziewczyn ponizej 170 jest bardzo mało, starsze 30stki to tak..takich jest bardzo duzo, mlode pokolenie wyrosło na hormonach :( u mnie w szkole tylko 4 dziewczyny na 16 były nizsze niz 170

"dziewczyn ponizej 170 " To 80% moich koleżanek jest facetami albo jest po 30 -.- Przeciętny wzrost kobiecy to 163, a męski to 174. Czyli taki istot jest najwięcej...

No chyba wiem co mówie, skonczylem nie tak dawno liceum... stałem kolo dziewczyn i widzialem, ze są wyzsze ode mnie tylko 4 byly rownego wzrostu albo nizsze nawet jesli odejmiemy od tego buty np 3-5 cm to i tak wiekszosc miala ok 172-173cm Byly 4 bardzo wysokie ok 180

Albo żyjemy na innej planecie. Fakt, wzrost idzie w górę, np. po gimnazjach można popatrzyć. Ale to jest 5-7lat różnicy z moim rocznikiem i faktycznie różnice mogą być wtedy widoczne, jednak nie dam sobie wmówić, że rok, czy dwa przyniosły niesamowitą zmianę średnich bo to jest fizycznie niemożliwe. Zresztą, ja mam to w poważaniu, to, że faceci powyżej 190cm mogą nie chcieć niskiej jak ja nie spędza mi snu z powiek:classic_cool:🖐️

Gość ghghgioli
"ładna ale brwi powinni jej zmienić" a może sama powinnas zapuścić zamiast straszyć brwiami wygryzionymi w cienkie plemniki i wiecznie zdziwionym wyrazem twarzy

Gość buheheidgdgdh
brzydule i pasztety zawsze krytykują

Gość Blondas_Kraków
Śliczna ta brunetka.Prawie mój typ kobiety!