Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciasteczko585858

uzależniona od chłopaka

Polecane posty

Gość Ciasteczko585858

Dziewczyny mam problem i nie umiem sobie z nim sama poradzić a cos czuję, że on mnie powoli przerasta. Mianowicie chodzi o to, że jestem strasznie uzależniona od jednego chlopaka, z którym sie spotykam. Po prostu ciagle czekam na jego telefon, znak, esa, cokolwiek, wszystko podporządkowuje naszym spotkaniom - cały swój grafik w ciagu dnia. Wydaje mi się, że nie powinnam mu mieć za złe, że nie ustalamy terminu naszych spotkań z kilkudniowym wyprzedzeniem. Z jego strony jest to spontaniczna decyzja często. Gadamy sobie na kompie, pyta się czy cos robie, i czy nie miałabym ochoty sie gdzies wspolnie wybrać. To ciągłe czekanie strasznie mnie męczy bo bardzo zależy mi na naszych spotkaniach i na naszej relacji - chlopak jest jak na ten moment idealny. Nasze spotkania są dla mnie bardzo przyjemne, chociaz zdarzało się, że przez to, że bardzo mi zalezy na milion sposobów analizowalam je i co ewentualnie moglabym zrobic lepiej, inaczej. Co mam zrobić dziewczyny!!!!! Przypuszczam, że cała sytuacja jest wynikiem braku pewności siebie. Dodam tylko, że jestem dosyć atrakcyjna, i w sumie ostatnio nie narzekalam na facetów w okolicy , ale mnie to kompletnie nie bawi. Ja czekam na tego jednego jedynego... Dodam tylko, że nie jesteśmy jeszcze razem- spotykamy się od około miesiąca.

Hej:-) Moim zdaniem to....zauroczenie! Poprostu facet szalenie ci się podoba i jesteś nim zauroczona! Bądz ostrożna bo zauroczenie mija;-) Napewno nie bądz nachalna w swoich decyzjach.To nic złego ,ze właśnie masz takie -a nie inne odczucia. Czekanie,myślenie i te urocze "motylki"...ach-gdzie ta miłość?;-)

Gość Andriuuus
ja nie rozumiem twojego problemu . To chyba jest normalne ? Bylas kiedys w zwiazku czy masz 15 lat ?

Gość Ciasteczko585858
no już nie jestem taka mloda, mam 23 lata wiec juz kawaleczek zycia za sobą. No wlasnie wydaje mi sie nienormalne, że caly czas o nim myslę i nie mogę sie na niczym skupić i boje sie, że on pomysli, że jestem zdesperowana ...

Nie zdesperowana;-) poprostu zauroczona lub zakochana:-) Czasami mu odmów jak będzie chciał cie gdzieś zaprosić.Zobaczysz czy mu zależy;-) Wiesz jeśli będziesz latac na każde spotkanie jak popażona to wtedy napewno sobie tak pomysli i cie zleje.Tacy sąfaceci

Gość Ciasteczko585858
no własnie te gierki, podchody, typu teraz mu odmow, niech poczeka to dla mnie jest meega dziwne i kompletnie tego nie mogę pojąć..

Gość Ciasteczko585858
up moze ktos pomoze?