Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

twojaania32

Dobranoc:)

Polecane posty

wszystkim zrozpaczonym, znienawidzonym, zfrustrowanym i obłąkanym kobietą mówię dobranoc bo na nic innego liczyc już nie mogą... Reszcie forumowiczów ... PA;)

Gość tommy5555
bo ty to robisz notorycznie,tylko ciebie nawet pies juz ruszac nie chce

Gość orzeszku
kobietą dobrze że jutro poniedziałek i znowu szkoła-jest nadzieja :P

Gość tommy5555
mowie o psie sasiada,wiadomo ze ty nie masz,bo kto by cie chcial, zostalo ci tylko dowartosciowywanie sie na forum,pa pawianico...

A to ja pisałam o zdradzie, czy ty? psa nie chcesz? Przecież to inny dotyk. Błehehehe.. Głupia kurrwa z ciebie i błagam - zamilcz. :) Podobno mieliście mnie ignorować a tu dalej to samo. Widać ile jest warte wasze słowo. :)

Sąsiad też nie ma psa. Jak chcesz uszyć jaką wiarygodną bajkę, asekuruj się faktami a nie urojeniami pochodzącymi z twojej chorej głowy. :) Zawodzicie jak ratlerki. :) Słodkich snów. Księżna odchodzi na spoczynek. Miłych lekcji, gimbuski. :)

Gość tommy5555
chora glowe to masz tylko ty ,na razie pawianico !!!!

a ktoś Cię tu prosił o zabranie głosu??? hmm intuicyjnie już wyczuwasz,że mowa jest o Tobie i zaczynasz szczekac cholera wie po co. A co do zdrady moja Ty nieomylna ... wyobraź sobie, że chcę zrozumieć mężów a wiedzac ze i zony nie sa swiete zadalam pytanie, nie sadzilam jednak, że tak Cię to zainteresuje... no ale w takim razie poznalismy kolejny z Twoich problemów, wiecej juz nie chcemy! I zapewne nie Ty mi bedziesz mowic kiedy mam zamilknac namiastko kobiety

vera podziwiam twoja cierpliwosc do wachlowania sie z tymi... dziwnymi osobnikami... ale po co ich karmic w ogole?

Gość tommy5555
przeciez to zwykle scierwo,pewnie byla zdradzana cale zycie,a tutaj szczeka tym swoim brzydkim pyskiem,bo odreagowuje ze jej nie poszlo w zyciu...pawianica

Gość tommy5555
ale zablysnelas tym tekstem haha

elena... koncert zyczen w niedziele nadawali psiapsioly z jednej klatki czy dwa konta dla wiekszej reklamy idzcie juz idzcie, dziekujemy Wam za tracenie swojego cennego czasu na rozmowe z nami

Gość tommy5555
;) dobrej nocy...