Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dregal

jestem obrzezany

Polecane posty

Gość dregal

Witam serdecznie wszystkich mam pewien problem...a mianowicie mająć lat naście zostałem poddany zabiegowi usunięcia napletka, było to związane z choroba zwaną stulejka , obecnie mam 27 lat i coraz bardziej krępuję się tym, co powie ewentualna partnerka na widok mojego penisa bez napletka. Do tej pory miałem intymne zblizenia, ale zawsze było to raczej po ciemku bez konieczności ukazywania swch klejnotów partnerce....od 3 miesięcy mam kobietę i chciałby zaproponować jej sex oralny. I tu chciałbym zapytać się kobiet...czy widok obrzezanego penisa napawałby was wstrętem? Prosze o poważne wypowiedzi

Gość wstaw zdjecie to ci
powiem,bom jeszcze takiego obrzezanego nie widziala :D

Gość dregal
ok zaraz to zrobię tylko nie bardzo wiem jak się wstawia tu zdjęcia :(

Gość dregal
czy możecie się Panie wypowiedzieć co o tym sądzicie?

Gość wstaw zdjecie to ci
wlasnie poogladalam sobie na necie,powiem ci ,nie przejmuj sie,przeciez mozesz powiedziec partnerce ze jestes obrzezany,mi sie nawet taki bardzo podoba ;)

Gość dregal
poważnie taki penis nie napawa Cię żadnym obrzydzeniem? Czy tylko sobie jaja robisz?

Gość wstaw zdjecie to ci
A dlaczego mam sobie jaja robic?za stara juz jestem na to :) nie nie napawa mnie obrzydzeniem,wrecz odwrotnie bardzo mi sie podoba. Mysle ze niepotrzebnie sie stresujesz.W tych czasach obrzezanie jest wrecz modne.

Gość dregal
jak chcesz mogę Ci przesłać zdjęcie na pocztą lub ewentualnie pokazać Ci na kamerce np na gg lub skype ;)

Gość paninairo
Też jestem obrzezany i każdej kobiecie, którą miałem bardzo się to podobało. Zarówno wizualnie, jak i ... :) Gorzej miałem z kumplami, którzy wyzywali mnie od żydów. Nie bój się reakcji kobiet, bo one w 100% są pozytywne.

Gość wstaw zdjecie to ci
nie dzieki,zdjecie widzialam juz na necie ;) kolega wyzej dobrze napisal,raczej kobietom sie to podoba ;) nie stresuj sie partnerka bedzie napewno zachwycona :)

Gość dregal
dzięki ...troche mnie wsparłaś na duchu..szkoda ,że juz tak mało o tej porze jest kobiet , bo z chęcią wysłuchałbym opinie innych Pań

Gość wstaw zdjecie to ci
nie ma za co,podbij sobie topik rano,pewnie jakies inne jeszcze odpisza.Teraz w sumie jest juz 2 ,wszyscy poszli spac,jutro poniedzialek i praca..Ja mam na popoludniu zmiane dlatego jeszcze siedze ;)

Gość piękny chuysayn
a to prawda ze sie jest obrzezanym jak sie goli jondro? bo kumpel ma obiekcje czy sie golic od prawa do lewa i szybko z góry na dól, bo mu muwili ze to niebezpieczne i szybko mozna ze sobom skonczyc? powie ktos na to coś? On jest z podlasia od niedawna w miescie

Gość wstaw zdjecie to ci
Wlasnie teraz mi sie przypomnialo ze kiedys bylam z facetem ktory byl obrzezany,dopiero po obejrzeniu zdjec teraz sobie to uswiadomilam...W szoku nie bylam..tyko jak go zobaczylam za 1 razem to sie zdziwilam ze on caly czas taki odkryty.Jakos sie nigdy nie interesowalam tym tematem a on sie tez nie przyznal ze jest obrzezany.Wydaje mi sie ze chyba lepiej powiedziec partnerce.A ona nie dotyka twojego penisa?sypiacie ze soba?

Gość dregal
dotykała mego penisa jak był w stanie erekcji, ale wiesz w tym stanie to nawet nieobrzezane penisy wyskakują ze swojego kapturka

Gość wstaw zdjecie to ci
aha,no skoro juz sypiacie ze soba to nie widze przeszkody zebys jej napomknal ;) No wiesz zeby sie nie zdziwila,ja nie mowie ze oronie wyglada czy cos i ze ma sie wystraszyc,Mi jak juz mowilam obrzezany sie bardzo podoba,nawet bardziej niz z napletkiem.

Gość wstaw zdjecie to ci
okropnie* mialo byc

Gość dregal
Co Ciebie nie ? rozwiń swą myśl