Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helenkagora

kto z was mial kiedys zapalenie pluc,ja wlasnie je przechodze,ile to trwa\??

Polecane posty

Gość helenkagora

we wtorek diagnoza agina ale czulam,oze cos nie tak calkowicie zdarte gardlo stracilam glos,zwykel antybiotyki w tabletkach nic nie pomagaly, na goraczke tez nic nie pomagaly,w czw wieczorem 39 stpni a z czw na piatek w nocy mialam tak ciezki oddech jak nigdy i te dusznoscinie moglam cala noc spac,wiec ranosladyekarosluchal i uslyszal na prawym plucu zapalen,diagnoza przerazajaca dla mnie bo nigdy wczesniej nie mialam ZAPALENIE PLUC ,teraz dostaje zasczyki dozylnie do czwartku lacznie mam dostawac,goraczka nadal utrzymuje sie, ale nie az taka sie choc juz nie taka wysoka ,nie przekracza 38 ,dusznosci minely,oddycham juz normalnie nie tak plytko,ale teraz jest kaszel jeszcze mokry bardziejile on bedzie trwal\?od piatku juz go mam,mecxzacy strasznie,leze wlozku i sie poce jeszcze,opukuje mim maz plecy to ulge przynosi,dzisiaj przyjmuje 7 zasczyk biofuroxynu,zostalo jeszcze dokladnie 7 zasczykow,rano i wieczorem dostaje,czy ktos z was to okropna chorbe przechodzil\jak dlugo taka chora trwa\?kiedy praejdzie kaszel,jakies komplikacje po zapaleniu pluc zostaja\nie wiedzialam,ze to takie meczace,taka meczaca choroba

Gość ertteee
jak miałam zapalenie płuc to miałam 40stopni 38 to u mnie normalna standardowa gorączka i wcale nie jest wysoka:P no a jesli chodzi o samą chorobę to musisz ją wyleżeć, poproś jeszcze kogoś żeby Ci bańki postawił i czekaj na poprawę