Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patka933

Mdlosci co kilka miesiecy

Polecane posty

Gość patka933

doradzcie mi prosze bo juz zaczynam sie martwic. od okolo roku mdleje. wlasciwie to co kilka miesiecy,mniej wiecej w tym samym odstepie. zdarzylo sie juz 3 razy. po drugim omdleniu mialam robione badania-wszystko w normie.napewno nie chodzi o stres. no i dzieje sie to wtedy kiedy nie moge sie spodziewac bo czuje sie dobrze do ostatniej chwili :( co mi jest? boje sie ze kiedys zemdleje gdzies na ulicy i nikt mi nie pomoze

Gość patka933
Idiotka to ty jestes i co lepsza zakompleksiona, i co z tego wiadomo o co chodzi, a teraz lec powyżywac sie gdzie indziej:D

Gość kaskada26
na pewno nie jestem zakompleksiona,po prostu jak widzę jak taki pustak nie potrafi nawet nazwać co jej jest to aż mnie trzęsie!mdłości to uczucie kiedy zbiera cię na wymioty np.jak w ciąży jest niedobrze,a nie kiedy sie mdleje!!idiotka do potęgi n-tej.

Gość patka933
oprocz tego ze mdleje jest mi tez niedobrze i to w ciagu chwili, wiec to chyba sa mdlosci czy moze sie myle skoro mam takie uczucie a jednak nie dochodzi do wymiotow?

Gość kaskada26
tak,jeśli ci nie dobrze to sa do mdłości.Miałaś robiony rezonanas głowy?

Gość patka933
Mialam 2 lata temu ale z innej przyczyny.Nic nie wykazalo.

Gość kaskada26
ale wtedy już miałaś takie objawy?rezonans 2 lata temu to długo,a co ci wtedy było?ja czekam na wyniki,miałam tydzień temu,mam takie objawy jak ty.Sorry,że tak cie zaatakowałam,nieraz jestem hamska.

Gość antistatic
Padaczka.

Po pierwsze nie mdłości a omdlenia. Byk jak nic..... :O a po drugie mialam ten sam problem, mialam robione badania tj. testy pionizacji i inne duperele. Przyczyny nie znalezniono jakiejs konkretnej. Ale stwierdzono ze na tle nerwowym moze byc. Omdlenie spowodowane jest zawsze niedotlenieniem mózgu. Zmiana cisnienia, i wiele wiele innych powodow. Jesli podejrzewasz ze mozesz miec zmiany neurologiczne, to idz do neurologa. Nie wiem w czym masz problem. Nikt tu nie jest lekarzem.

Gość kaskada26
tzn.ja nie zemdlałam ale nieraz już było blisko.

Gość patka933
nie bylo sprawy ;) Jak juz bedziesz wiedziala, to napisalabys tutaj? Wczesniej miałam jakieś zaburzenia pamięci, ciągła senność itp. Badania krwi itd wychodziły dobrze i mialam ten rezonans, w ostatecznosci stwierdzono depresje. A to bylo prawdopodobne bo stracilam 2 bliskie osoby w wypadku. Teraz jestem zdrowa ale sennosc bardzo czesto daje mi sie we znaki, jednak mysle ze to krzywa przegroda, musze isc do lekarza tylko do listopada czekam na ubezpieczenie. A z tymi omdleniami chyba powiazania to nie ma. U mnie też z 2 razy zdarzylo sie ze bylo blisko ale na szczescie nie zemdlalam

Gość kaskada26
Słuchaj,jasne,że ci napiszę jak będę mieć wyniki,sama się modlę aby były dobre.Druga sprawa to taka,ze mam jakieś wady w kręgosłupie szyjnym,będę miec rezonans szyi jeszcze bo lekarze podejrzewają(ortopeda),że to może być od tej szyi.Senność też ogromna,wręcz taka napadająca,jakby nagle nacisnął mi przycisk i prawie gasne,musze sie położyć,musze iść spać bo zemdleje.Może mam ucisk na tętnicę szyjną bo mam kręgi niestabilne i coś tam jeszcze.Zbadaj szyję,to moja dobra rada.