Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donald rumsfeld

ile osób z zwaszej klasy z gimanzjum posżło do liceum??

Polecane posty

Gość donald rumsfeld

z mojej prawie wszyscy :-o nikt nie jest na tyle rozsądny by isc do technikum :-o

Od mojej klasy keidyś połowa poszła do technikum a to było 10 lat temu , może teraz inna moda.

Gość pannajoanna85
Wiesz co dobre pytanie, ale można zapytać dalej, iile osób z Waszego liceum poszło na studia lub ile osó z Waszego technikum poszło na studia? Dla porównania:)

Gość pannajoanna85
I powiem Ci jeszcze tak, miałam iść do liceum najlepszego w okolice, ale ludzie w tej klasie byli strasznie dretwi, przeniosłam się do technikum, zajebiści ludzie, wcale nie żałuje! Swietnie zdałam maturę i egzamin zawodowy :)...i poszłam na studia:) Wszyscy mówią,ze technikum to dno (tez tak myslalam), ale na moje lepsze niż to liceum:)

Gość moniczka :P
ja tu przytoczę inny przykład chodziłam do szkoły zawodowej było 28 osób z tego 10 poszła dalej się uczyć do liceum 5 osób skończyło je a reszta ma dzieci nie które nawet po 2 przykre ale prawdziwe :)

Gość z mojej klasy
zalezy z ktorej bo sie przenioslam - w tej 1 było sporo typowych kujonow ktorzy wyladowali w lo, kilka osob w zawodowce i troche w technikum, chyba nawet wiecej niz w lo. W klasie ktora ja konczylam do zawodowki poszla wiekszosc, do technikum dostalo sie 5 osob, do liceum dostalam sie tylko ja

Gość z mojej klasy
o studiach narazie nie mowie, bo nie ma porownania, za rok konczymy dopiero:P

Gość akurat ode mnie z gimnazjum
Tylko 4 osoby

Gość myszakmaly.90
pojscie do technikum to wcale nie rozsadek, dlatego ze poziom nauczania w technikach jest beznadziejny i ci z moich znajomych ktorzy do technikum poszli i tak egzaminu zawodowego nie zdali a i mature przez to kiepsko napisali. Lepiej isc do dobrego liceum ktore uczy myslec, a potem kombinowac w jakim sie zawodzie chce pracowac. Chyba, ze ma sie w poblizu bardzo dobre technikum.

Gość 7 lat temu konczyłam
gimnazjum i tylko 3 osoby poszły do liceum, 25 do technikum i 6 do zawodówki.