Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estrella_damm

'trzeba było nóg nie rozkładać'

Polecane posty

Gość estrella_damm

Dlaczego w Polsce tak łatwo rozgrzesza się faceta, który zrobił dziecko i zwiał? Dlaczego to kobiecie mówi się, że 'trzeba było się nie puszczać'? Dlaczego to o kobiecie ludzie powiedzą 'złapała go na dziecko'? Do zapłodnienia potrzebne są dwie osoby. Ile jeszcze będziemy tkwić w tym cholernym ciemnogrodzie, pytam ja się?

Gość derhujki
wiekszosc ogromna polakow to debile bo uwazaj Kk za autorytet- to wyjsnie wszystko

Gość Ja tylko odpowiadam:)
To baba odpowiada za to czy zajdzie czy nie!!!!dlatego tak jest mogła się zabezpieczać!!!proste co?

Gość weqwweewe
Dlaczego zawsze facet ma być winny? Jak kobieta zdradza,a on odchodzi to winny facet.Gdy ona nie da facet nie weżnie. Dlaczego w Polsce tak łatwo się rozgrzesza kobietę,która jest samotną matką? Dlaczego facetowi mówi się,że Twoje dziecko to płać alimenty.Dlaczego mówi się ,że on jej zrobił dziecko? Gdy ona wtedy była?Na dancingu? Ile bedziemy tkwić w tym cholernym ciemnogrodzie , obwiniając za wszystkie nieszczęścia kobiet facetów? Autorko, jesteś bardzo stronnicza.Wystarczy popatrzeć w innej perspektywy.Nie wiem czy się żalisz czy szukasz usprawiedliwienia do tego,że żle ulokowałaś uczucia i masz awersję wzgledem facetów.

Dlaczego plujesz na Polskę, skoro na całym świecie jest tak samo, a w kulturach arabskich i afrykańskich dużo gorzej?

Gość gdyż, ponieważ , aczkolwiek ..
to raczej ty " głupcze" popatrz z innej perspektywy , zrobi taki dziecko i się ulatnia po informacji ,że ojcem zostanie. leci zapylać dalej .

Gdyby było inaczej, to pod każdym centrum finansowym, ministerstwem, sądem, siedzibą rady nadzorczej czy jakimkolwiek budynkiem z bogaczami- stałby tłum wypiętych gołych dup...

bo tak łatwiej, facet który zwiał nie wzbudza żadnych emocji, jemu nie trzeba współczuć, nie ma tego poczucia obowiązku zapytać co słychać - nawet nie musisz wiedzieć, jego życie się nie zmienia, nie wymaga niczyjej uwagi. Jak kobieta ma dziecko to naturalnie zwraca uwagę, a łatwiej jest ją w myślach zwyzywać niż zaprzątać sobie głowę takim niepotrzebnym uczuciem jak żałowanie kogoś.

Gość weqwweewe
gdyż, ponieważ , aczkolwiek .. to raczej ty " głupcze" popatrz z innej perspektywy , zrobi taki dziecko i się ulatnia po informacji ,że ojcem zostanie. leci zapylać dalej . Odezwała się kolejna opuszczona. Ulżyj sobie dziewczynko ( bo kobietą jesteś tylko fizycznie). "Zrobi taki dziecko",a kobieta gdzie była w tym czasie? Ja mam odpowiadać za to,że Ty robisz nieodpowiednie wybory. Do łózka zapraszasz nieodpowiedzialnych i próbujesz za to obwinić innych. Jeśli to ja jestem "głupiec" ,to napisz kto? Kto ukradł Ci rozum? Na pewno Cię pomszczę.

Gość Waniliowa6
Może dlatego, że to kobieta zachodzi w ciążę a nie facet wobec tego to ona powinna najbardziej zadbać o to żeby niechcianej ciąży nie było? Owszem, facet też jest tutaj "współwinny" ale to nie tylko on powinien być zabezpieczony gumą , kobieta o zabezpieczenie ze swojej strony też powinna zadbać. I właśnie częściej uszlachetnia się samotną matkę niż mówi o niej, że rozłożyła nogi, a niestety większość wpadek niesety tak wygląda- ot zwykłe puszczenie się bez zabezpieczenia a później płacz.

Gość mistek
Dosłownie - nóg nie rozkładać. Jeśli wiadomo, ze z pieprz(e)nia biorą się dzieci, to naprawdę trzeba uważać. I że nie ma stuprocentowych środków antykoncepcyjnych.

weqwweewe słaby z Ciebie psycholog mylisz się w 100% , nie będę tłumaczyć , gdzie się mylisz , bo wszędzie. miłego dnia "głupcze"

to nie ciemnogród tylko prawda. Jak suka nie da, to pies nie wezmie, a skoro mu dala i jeszcze nie pomyslala przed tym, to jej sprawa!!!! Kobieta ma sie szanowac a nie puszczac na prawo i lewo

Beatka - facet też powinien wiedzieć co robi i wziąć pod uwagę konsekwencje zanim da dupy, brzydko mówiąc. Nie muszą być od razu razem, ale powinien wziąć odpowiedzialność.

Gość njansxjksx
Beatko , czy w stopce widnieje Twoje zdjęcie? Jeżeli tak to jesteś wybitnie brzydka

Beatka s-k chyba cię jakiś chłop mocno skrzywdził uważasz , ze jak kobieta trafi na "dupę" , nie na faceta z honorem to się puszcza? dziecko ile ty masz lat? moja córka (9l) ma więcej rozumu co ty

Gość Piekny Chuseyn
Beatko :-P weź nerwosol bo jak suka nie ma komu dać to się denerwuje. łyknij łyżeczkę od zupy - nie wiencej...bo ci zaszkodzi :)

Gość cxvcvcb
facet ma ponosic konsekwencje? dobre. facet nie zaciąży, tylko ta suka co dala dupy, a potem zostala sama. mogla sie szanowac i dupy nie dac. a jak cipsko swedzi to niech se kupi wibrator.

Moorland Beatka - facet też powinien wiedzieć co robi i wziąć pod uwagę konsekwencje zanim da d**y, brzydko mówiąc. Nie muszą być od razu razem, ale powinien wziąć odpowiedzialność. Oczywiscie, ale obowiazek dawania zycia nalezy do kobiety, wiec ona wiedzac o konsekwencjach, powinna sie troche wstrzymac, a nie puszczac jak zwykla szmata

Gość Waniliowa6
Przecież ślub nie jest gwarancją wierności i bycia ze sobą do końca życia- nie w tych czasach. Po prostu każda kobieta , w związku czy też nie powinna mieć świadomość, że może kiedyś zostać sama z tymi dziećmi i dopiero poprzez pryzmat takich rozważań decydować sie na potomstwo. A nie co ma być to będzie, lub "przeciez mam męża"-no tak dziś, jutro już możesz nie mieć

Gość ja tam problemu nie mam
bo seks mnie nudzi :P Jak mam chcię to biore wibrator,z sexem da duzo jest kłopotów:oCiąży,choroby,emocje,po co mi to???????????????????????????

Gość weqwweewe
gdyż, ponieważ , aczkolwiek .. weqwweewe słaby z Ciebie psycholog mylisz się w 100% , nie będę tłumaczyć , gdzie się mylisz , bo wszędzie. miłego dnia "głupcze" A gdzie pisałem,że ze mnie psycholog? Nie dosyć,że trudno Ci się czyta,to jeszcze nie rozumiesz tego co przeczytasz. Według Ciebie się mylę,bo powinienem napisać "facet jest zawsze winny". Wtedy by Ci pasowało ,wtedy bym się mylił. Żałosna imitacjo kobiety ( o Twej inteligencji nie wspomnę,bo nigdy jej nie miałaś) , skończyły się już czasy gdzie samotnie wychowująca dziecko kobieta była uznawana jak święta i wszystko się jej należało. Skończyły się czasy ,które tak bardzo Ci pasowały ,że to facet był zawsze winny , zawsze najgorszy,a kobieta niezależnie od tego co robiła była idealna.Tłumaczyć mi nie będziesz, bo .... nie masz argumentów w dyskusji,więc już na początku zaczęłaś obrażać. To jedyne co potrafisz ,gdy brak argumentów.Pokazuje to jaka jest Twa mentalność i niestety prostotę, o wielka idealna psycholożko.

tak, zwłaszcza jak mówimy o związkach gdzie facet stchórzył... To tyle jeżeli chodzi o moje odpisywanie na prowokacyjne posty.

juz widze, ze rozwiazle cichodajki rzucily mi sie do gardla, kiedy ja spokojnie wyrazam zdanie wiekszosci normalnych i przyzwoitych ludzi. ..

cxvcvcb który to prawiczek?, bo tym mi jedzie.( w zyciu nie myslalam ,że kiedyś będę pisać o prawikach) chłopcze , wiesz ,że wibrator to też grzech?

Beatka - tylko skąd założenie, że od razu się puszczała? Ludzie potrafią po latach związku nagle się rozstać przez ciążę.

Gość Beatko Twój mąż też może
Cie kiedys zdradzić,opuścić...nie zyczę Ci tego,ale wiesz jak to w życiu bywa:(

Gość cxvcvcb
jestem kobietką hahaha i zgadzam sie z beatką. jak sie kobiety puszczają to ich wina, nie facetow.

Gość weqwweewe
gdyż, ponieważ , aczkolwiek .. - to Ciebie jakiś facet skrzywdził. Pewnie zaciążyłaś ,a on wolał płacić alimenty niż się z Tobą użerać. Smutna historia,ale prawdziwa.teraz myślisz,że plując jadem podniesiesz swe marne ego.Miłego dnia o wielka psycholożko.

weqwweewe nie wiem skąd Twoje przeświadczenie , że wychowuję samotnie dziecko....może wiesz więcej o mnie niż ja? no dobra. nie uważam , że tylko facet jest winny , ale potępiam tych , którzy zapylają " bo im niewygodnie w gumce" , a potem ulatniają się jak puszczony"za przeproszeniem bąk"