Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estrella_damm

'trzeba było nóg nie rozkładać'

Polecane posty

oczywiście mam na myśli metaforyczne dzi**i, bo facet idący do prostytutki nie jest przecież od niej lepszy. tu sie z toba zgodze, ale facet przenajmniej ma tyle honoru, ze korzysta jednorazowo lub nie, ale bardziej anonimowo, nie szmaci sie tak oficjalnie jak kobieta, która robi ze swojej szpary towar, którego uzycza 20 facetom dziennie za pieniadze

Gość estrella_damm
musialam zaspokoic sie ogórkiem malosolnym z tegorocznych zbiorów i zupelnie zapomnialam o prowadzeniu tematu, ale piszcie piszcie, ja sie najaram troche

Beatka - taa, jednorazowo :P Dla mnie nie ma różnicy to jak dyskretnie ktoś się ktoś puszcza.

Gość estrella_damm
bardzo zabawne :D

Gość cowasobchodzicopowiedząinni
Dziecko to skarb i błogosławieństwo, nie rodzi się w kapuście, bocian go nie przynosi, do jego poczęcia potrzeba udziału kobiety i mężczyzny. Za brak odpowiedzialności rodziców, rozeznania nie powinny odpowiadać niewinne istoty.

Gość estrella_damm
Niesamowite, że kobiety potrafią się wzajemnie tak osądzać, u mężczyzn, mam wrażenie, solidarność jest większa.

jak moge byc solidarna z dziwkami, które psuja reputacje wszystkich kobiet poprzez swoje zachowanie??? Nic dziwnego, ze faceci sa bardziej solidarni. Golych fiutów na reklamach ani w gazetach nie pokazuja, a baba wszedzie dupe wypina... a potem wielki ból ze faceci traktuja kobiete jak towar do wyruchania

Gość Beatka s-k = facet gej/prawik
sprawdzone und potwierdzone 🖐️

Tak dziecko to skarb i błogosławieństwo ,ale czy takie dziecko pchało sie na świat po to żeby cierpieć z braku ojca lub czasami gorzej w domu dziecka cierpi bo matka nie dała rady sama! czy takie dziecko jest szczęśliwe że po prostu jest dla jednego z rodziców kimś nie chcianym odrzutkiem?

już tak ludzkiego ciała nie demonizujmy - mnie tam golizna nie razi i bezpośrednią przyczyną tego "puszczalstwa" nie jest. To, że ludzie robią dzieci po kątach bezmyślnie - bez zabezpieczenia, bez planu co jak wpadną to nie dlatego, ze zobaczyli gołe pośladki na banerze.

Gość kooookieee
Do estrella. No czytam i własnym oczom nie wierzę. Aż żal większości udzielającej się na tym topiku. Beatka- przepełniona jadem mocherowa szmatka. Nawet się komentowac nie chce wypowiedzi tych "normalnych i przyzwoitych ludzi" Ja tylko odpowiadam - tak, baba sama sie zapyla. Kondomy są dla kobiet czy facetów??? Co jeszcze baba ma Ci ubranko na ptaka kupowac bo nie masz kontroli nad wytryskiem, jak jakiś małolat? No sorry, ale dwie strony są odpowiedzialne. Równie dobrze można powiedziec: Suka by nie dała, gdyby pies nie chciał. Najbardziej przykre jest to, że tak łatwo i okrutnie jest oceniac innych. Wszyscy k...wa tacy kryształowi i tacy wyszczekani jako anonimowi na forum. Żenada

kooookie - ale musisz przyznać, że baba może odmówić seksu z facetem który nie chce się zabezpieczać albo brać tabletki na przykład.

Gość Zuzanna Amelia & 8
16:24 [zgłoś do usunięcia] Beatka s-k faceci sa bardziej solidarni. Golych fiutów na reklamach ani w gazetach nie pokazuja, ­ Za to ciagle pokazauja tu na kafe

Gość mondeo
za zdradę ponosi ZAWSZE wina kobieta- ta pierwsza lub ta druga, ta pierwsza - bo jej się nie chciało faceta zadowalać, ta druga bo jest lepsza od tej pierwszej, więcej się usmiecha, chce jej się zadbać o siebie, Ta pierwsza zawsze mysli że jak urodzi to już robota skończona, może leżeć odłogiem i marudzić albo że za mało kasy albo że mąż pracuje za długo, nigdy złotego srodka, a kto by chciał siedzieć z kocmouchem który tylko truje i przesiaduje na kafe zamiast się czegoś nauczyć i dostać lepszą ciekawszą pracę, dobrze tym zdradzanym - TO WYŁĄCZNIE ICH WINA !!!!

Gość mondeo
to kobieta jest zawsze odpowiedzialna za wpadkę, ona musi się zabezpieczć i wymagać od goscia żeby używał gumki

Gość Beatka s-k = facet gej/prawik
Moorland - w zyciu nie przespalabym sie z facetem, ktory mowi wprost, ze nie chce sie zabezpieczac i zrzuca to tylko na mnie. Nie chcemy dzieci, ok tabletki + kondom i cudów nie ma. Co innego patologiczne małolatki, które idą "na żywca" z każdym zainteresowanym amantem z dyskoteki "Nokałt", a co innego rozpad x letniego związku z powodu tego, że faceta przerosły obowiązki ojca i ktos, kto te dwa przypadki traktuje jednakowo = qrva umysłowa.

Gość Filozofka klękać przede mną
faceci są poligamistami i zdradzają nawet super żony a za zabezpieczenie oboje odpowiadają, bo oboje mogą się zabezpieczyć

o tym już wcześniej mówiłam - w każdym razie to co obie te sytuacje łączy to fakt, że oboje powinni wziąć odpowiedzialność. Niezależnie od ich relacji i głupoty jaka doprowadziła do tej sytuacji - nie można zwalić wszystkiego na jedną stronę.

Gość kooookieee
Tak może. Równie dobrze koleś, który chce przeleciec panienkę, nie powinien liczyc na to, że jest zabezpieczona. Prezerwatywy są dla facetów! Powiedzmy panna się zgadza, a facet to niby co? Mając świadomośc, że nie są zabezpieczeni posuwa ją, wiedząc że w konsekwencji może zajśc w ciąże?? Po prostu jest fifty-fifty i nie ma co obrażac tutaj kobiety.

Gość kooookieee
Do Moorland:) pozdrawiam

Gość hkfiredf
ale chodzi a to ze reliigjn e i polityczn e zjeby ograniczaja dostep do antykoncepcji- w tivi ostatnio gadali ze nastoletnich matek jest co rok ok 20 tysiow- baba chce stosowac pigułki lub spirale -a kleryklany zjeb z przychodni publicznej odmawia -i co tu zrobic/ kaplani to samo zlo

Gość JezusCHrystusSuperrrStar
Beatka - pieluchy ci się rzuciły na mózg... a właściwie na resztkę mózgu. nie musisz mi odpowiadać :D