Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a2_el

Dziewczyny pomóżcie

Polecane posty

Staramy się z mężem o dziecko. 01.10 robiłam test z bety-HCG - wynik negatywny, 5 powinnam dostać @, ale cały czas jej brak. 7 robiłam rano test Amil - 1 kreska. Dzisiaj w ciągu dnia robiłam Pink Test i po ok 1h pojawiła się druga blada kreska. @ zawsze miałam jak w zegarku (28dni) a teraz nic a ta 2 kreska mało przekonywująca. Czy mogę być w ciąży?

Gość przykro mi jest....
powtórz bete

"po ok 1h pojawiła się druga blada kreska." a co jest napisane w instrukcji?? ja juz nie pamietam, ale po godzinie test powinien byc dawno w koszu na smieci a nie poddawany wnikliwej analizie... test odczytuje sie po paru minutach a potem sie go wyrzuca!! a nie doszukuje wyimaginowanej kreski beta nie kłamie - w ciąży nie jestes. idz do gina sprawdzic co ci dolega

Gość instrukcje przeczytaj
Wynik testu odczytuje się w ciągu kilku minut a nie godziny! Przykro mi ale nie jesteś w ciąży

Gość kokoszka123
Podchodź do sprawy spokojnie. powtórz test ciążowy za 2 dni rano. Nie denerwuj się przede wszystkim!!

Czytałam instrukcje dlatego wydaje mi się to dziwne, chociaż gdy robiłam testy wcześniej i były rzeczywiście negatywne nigdy nic zmieniały wyniku a dodatni.

ale co ty kolekcjonujesz te testy czy co? wszystkie trzymasz godzinami??

Gość albabetaomega
Wynik testu z moczu odczytywanego po upływie 1 godziny jest nieprawdziwy!!! Czytaj ze zrozumieniem instrukcję to nie będziesz sobie później ciąży wkręcać. Skoro beta wyszła negatywna niestety nie jesteś w ciąży.

Dziewczyny a ja mialam taki przypadek. Zrobilam test i nie bylo nic. zapomnialam o nim i wlasnie chyba po niecalej godzinie poszlam do lazienki zeby go wyrzucic i zobaczylam druga bardzo blada kreske :p A teraz jestem 4 tygodnie przed terminem . wiec proponuje jutro powtorzyc test :))