Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poronilam w 10tc

czy przez dźwiganie wózka z roczniakiem, zakupów mogłam poronić?

Polecane posty

Gość poronilam w 10tc

mieszkamy w bloku bez windy, I p. ze 3 razy dziennie wychodze z malym, dzwigam go w dól i w góre, zakupy tez robie ciezkie, czy to mozliwe, ze przez to poronilam?

Gość anesttyra
Moim zdaniem jest to możliwe, ale tak naprawde nigdy nie wiadomo.

niestety to moze byc przyczyna ale oczywiscie istnieja tez inne czynniki jesli ciaza przebiegała od poczatku dobrze to jest to mozliwe przykro mi

Gość trzeba bylooooooooooo
trzeba bylo sie tak sztybko nie decydowac ns drugie

Gość poronilam w 10tc
dziecko bylo zaplanowane jakos nie moge uwierzyc, ze to mogla byc przyczyna w b adaniu histpat napisali, ze wszystko bylo z plodem ok

Gość kaftanik niebieski
twoje dziecko ma ponad roczek?

Gość poroocznikova
Moglas. Ja w pierwszej ciazy raz sie przeforsowalam w upal na rowerze i zaczelam plamic. Na szczescie nic sie nie stalo,ale szyjka juz sie odrobinke skocila jo i generalnie powinno sie uwazac. Wczesniej hylam raz w ciazy wczesnej i zakonczyla sie w 6 tc,dzien po dzwiganiu ciezkich zakupow. Teraz jestem w ciazy i nie dzwigam, po co ryzykowac. Wozek mozna dac gdzies na dol,dziecko samo.mozesz zniesc,a od zwkupow jest chlop

Gość poronilam w 10tc
moje pierwsze dziecko ma rok maz pracuje cale dnie, nie mialam jak tego wozka trzymac na dole, menele kradną poza tym mlody w tym wozku siedzi jak np gotuje obiad juz nie wiem co myslec

nie obwiniaj sie to nie musi byc powodem. Ja mam prawie 2letnia corke, tez teszczylam wozek, zakupy. Poki co z ciaza wszystko ok, takze nie koniecznie dzwiganie musialo byc przyczyna. bardzo Ci wspolczuje

Gość dawniej kobiety cala ciaze i p
olog ciezko pracowaly i jakos dzieci sie rodziły. widac Twoj płód byl slabszy, jakis wadliwy, moze okazałoby sie, ze wyrosloby z niego chore dziecko? moze mialo jakąś mutacje i Twoj organizam go odrzucil? natura wie co robi, zaufaj jej :-)

ja poronilam jedno dziecko w ciazy blizniaczej wlasnie od tego ze dzwignelam moja mame ktora dopadl paraliz ma chory kregoslup i pomagalam jej sie ubrac na przyjazd pogotowia ale bylam w 5 tyg a nie mozesz dzwigac moj gin mowi ze w ciazy mozna max 3kg wiem ze jest ciezko mam 15 miesieczna core i czesto ja nosze ale staram sie jak najmniej a jestem teraz w 28tyg i jak sie przemecze to mam skurcze itd a wozka nie mozesz zostawic na dole ?