Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ptaszynka12345

doradzcie proszę....właśnie sie dowiedziałam,że

Polecane posty

Gość Ptaszynka12345

mój facet ma profil na badoo!!!jestem w szoku.po co? co on tam szuka?powiedział mi,że to nic takiego!!!ale przecież to portal randkowy!!!dla mnie to równoznaczne z zdradą.doradzcie mi.może podchodzę to tego zbyt ostro?

Gość fghjkl;jm,.
początek końca...

Moze sie zarejestrowal przez przypadek. Ja mam konto na FB i ciagle przychodza maile ze ktos tam (np. Mietek albo Andzia) do mnie napisali i zeby wejsc na Badoo

Gość gftretertretet
kopnij go w doope, jak juz tak zaczyna, wiadomo po co sobie profil zalozyl, moj brat taki sam, ma zone a profil na badoo zeby inne wyrywac, tak ze lepiej sie z nim pozegnaj, nie badz glupia, normalnie w zwiazkach nie zaklada sie profilu na portalach randkowych

Gość Ptaszynka12345
cholera jasna!czuję sie jak idiotka!zrobił ze mnie idiotke!!!!co w takim razie z zaufanie?jak ja mam mu teraz ufać.poważni ludzi chyba sie nie bawią w takie coś

Gość Ptaszynka12345
nie zarejestrował się przez przypadkek.ma te konto zanim ze sobą byliśmy,czyli kilka lat!!i reguaralnie odziwedza te badziewie!!!

Gość Ptaszynka12345
specjalnie założyłam konto bo nie wierzyłam.wchodzę a on ma w statusie SINGIEL.strasznie się zawiodłam.....

Gość hgggg
ja też mam konto na badoo a nie zdradzam swojego faceta

Gość WYTEPCIE TE IDIOTKI BLAGAM
co mamy ci doradzic ? kurwa jak mnie wkurwiaja takie idiotki jak ty, zamiast napisac do tego frajera ze dowiedzialas sie o wszystkim i ze ma wypierdalac z twojego zycia to ty kurwa mac wchodzisz na kafe i pytasz co robic?!?!?! jak mnie wkurwiaja takie idiotki JAK TY ZE SZLAG MNIE TRAFIA!

Gość Ptaszynka12345
hgggg ale na czym to wszystko tam polega na tym badoo?piszecie sobie z ludzmi?szukacie znajomości? nie twierdze,że mnie zdradzał(chociaż dla niektórych to zdrada emocjonala) ale nie okazał sie lojalny,dowiedziałam sie nie od niego tylko od znajomej...

Gość Ptaszynka12345
WYTEPCIE TE IDIOTKI BLAGAM pierwsze co z nim gadałam właśnie!!!!! powiedział ze to nic takiego!!!!dlatego jestem na kafe żeby posłuchać opini ludzi z boku!!!! I NIE JESTEM IDIOTKĄ!!!!

Gość kbyolka
szybko jesteś w domu

mi pewnego razu gdy sprawdzałam swoją pocztę, wyskoczył komunikat że mam wiadomość od bliskiej koleżanki...nie wiedziałam o co chodzi i weszłam w podany link...następnie aby odczytać tą wiadomość musiałam założyć tam konto...w ostateczności i tak nie przeczytałam żadnej wiadomości bo okazało się że jeszcze musiałam dodać fotki... wyszłam z tego badziewia..ale konto faktycznie chyba jeszcze tam widnieje...zatem co? mój facet gdy pewnego dnia natknie się na mój profil ma mnie z miejsca podejrzewać o to że szukam "przygód" w internecie? proszę Cię...nie zakładaj z góry najgorszego! rozmowa, rozmowa, i jeszcze raz rozmowa...tutaj możemy snuć różne insynuacje...ale po co?..

Gość hgggg
Badoo założyło mi się jakoś tak samo. Coś tam kliknęłam na fb i już nie wiedziałam jak to wyłączyć. Zresztą jeszcze jakiś czas temu był szał na to. Widać było na tablicy kto dołącza do badoo. Badoo mi pomogło kiedy mnie facet zostawił, mogłam pogadać z ludźmi (nie tylko facetami) i się pożalić. Przynajmniej rozmowa była na jakimś poziomie, bo na tym forum nie znalazłam wtedy zrozumienia. Potem pojawił się mój obecny facet a badoo zostało. Teraz wchodzę tylko po to, żeby usunąć jakieś wiadomości. Nie odpisuję na nie, zwykle nawet nie czytam. No i prawie wszyscy moi znajomi są na badoo, też nie korzystają, ale mają konta. Do dziś mam kontakt tylko z 1 osobą z badoo, ale mój facet wie o nim

Gość Ptaszynka12345
PoZyTyWnEwIBrAcJe z jednej strony masz rację.ale w tym przypadku on ma to świadomie i świadomie,regularnie z tego korzysta...nie wiem czy szuka przygód w sieci.ale samo to ze ma wpisane tam singiel!rozmawiałam z nim to dla niego to nic takiego.a narazie nie mam ochoty z nim rozmawiać.czuje sie urazona tym i dlatego piszę tutaj,aby zacianąć porad innym osób

Gość Ptaszynka12345
do niczego nie mam zamiaru go przymauszać.jeśli chce mieć tam konto niec ma.ale mógł mnie uprzedzić.tylko najbardziej mnie wkurzyło to SINGIEL.masakra

Gość jkhkjbmlkmk.m,
zerwij z nim,po co sie meczyc

Gość Ptaszynka12345
nie ma więcej opini na ten temat?miał ktoś podobną sytuacje?

Gość SamaJa2
Jeśli znasz jego hasło na pocztę to przez nią dostaniesz się na badoo.

Gość do ptaszynka
Słuchaj. Wydaje mi sie, ze bezpodstawnie go osądzasz.. Konto na badoo zakłada sie praktycznie samo. Ja nie wiedziałam, ze cos takiego istnieje, a niby ktoś z tego portalu do mnie pisał i ja do innych ( nie wiem jakim cudem :O ) też ! Mysle, ze to ma jakis związek z fb ...

Gość do ptaszynka
Bez sensu są Twoje podejrzenia. Sprawdź, bo mozliwe , ze badoo masz i Ty :)

Gość Ptaszynka12345
on to założył zanim miał fb.powiedział mi.a hasła nie znam.nigdy jakoś nie miałam potrzeby kontrolowania jego wiadomości ani potrzeby znania tego hasła.co teraz żałuje.lepsza bolesna prawda niz słodkie kłastwo ;/

Gość Ptaszynka12345
sprawdzałam,już.nie mam tego badziewia na szczęście

Gość Ptaszynka12345
są jeszcze osoby,które potrafią obiektywnie doradzić?;/

Gość kbyolka
I do tego cionrza - straszne

Gość Ptaszynka12345
że co?jaka ciaża?prosiłam o poważne zdania, a nie jakieś głupoty!!

Gość anitka1589
Hej Ptaszynka mój mąż juz od paru miesięcy ma konto na Badoo, w profilu napisał że "chce poznac kobiete", zrobilam mu awanture i w koncu zamienil na "chcę porozmawiać z kobietą". I niestety nic do niego nie dociera kiedy proszę go zeby przestał pisac z kobietami, sam mówi że sie uzaleznił od tego. Siedzi tam godzinami i oglada zdjecia kobiet i pisze do póżna w nocy. Mówi ze może kiedyś przestanie, ale watpie... bo przeniósł sie do pokoju gdzie stoi komputer. Ja tez nie wiem co mam robić. On mówi ze nic złego nie robi tylko pisze, ale ja uważam że sobie szuka kogoś...jestem załamana. I wychodzi na to że muszę się z tym pogodzić bo tylko wtedy wróci do sypialni.

Gość anitka1589
Hej Ptaszynka mój mąż juz od paru miesięcy ma konto na Badoo, w profilu napisał że "chce poznac kobiete", zrobilam mu awanture i w koncu zamienil na "chcę porozmawiać z kobietą". I niestety nic do niego nie dociera kiedy proszę go zeby przestał pisac z kobietami, sam mówi że sie uzaleznił od tego. Siedzi tam godzinami i oglada zdjecia kobiet i pisze do póżna w nocy. Mówi ze może kiedyś przestanie, ale watpie... bo przeniósł sie do pokoju gdzie stoi komputer. Ja tez nie wiem co mam robić. On mówi ze nic złego nie robi tylko pisze, ale ja uważam że sobie szuka kogoś...jestem załamana. I wychodzi na to że muszę się z tym pogodzić bo tylko wtedy wróci do sypialni.