Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miki1810

Prezent na urodziny dla chłopaka

Polecane posty

Gość miki1810

Hej :) Mam "mały" problem. Mój chłopak niedługo ma urodziny, i kompletnie nie wiem co mu kupić. On jest strasznym maniakiem gier komputerowych (Diablo, League of Legends itp.), studiuje mechanike samochodową, i ogólnie jest metalowcem (gothic metal, death metal itd.) Pytałam się go tak mniej więcej co by chciał, a odpowiedział że jemu wystarczy tylko buziak... Ale buziak to nie prezent... Sama postanowiłam że kupię mu kilka par bokserek, ale co do tego jeszcze? Macie jakieś pomysły?

Jesli jest metalowcem, to bokserki maja byc czarne!!! :D Moze jakas pieszczocha, cynowy kufel imitujacy gotycki kielich, gra komputerowa ktorej jeszcze nie ma, plyta, ktorej nie ma, torcik z nietoperzem?

Gość miki1810
Czrne to napewno będą :) On z reguły nie lubi tego typu biżuterii. Płyt z zespołami w ogóle nie posiada, więc tak myślałam żeby kupić z jednego jego ulubionego zespołu wszystkie wydane płyty... Nad torcikiem też myślałam, i stwierdzam że to dobry pomysł :) i chyba sama go zrobie :) Dzięki Calluna79 ;)

Gość Aleksanders
Może to nie jest prezent typowy dla chłopaka, ale może być ciekawy także dla niego np. coś w stylu wiadomości "Kocham cię" w postaci oryginalnej http://www.takapaka.pl/Produkt/416/zaskakujacy_kubek_kocham_cie http://www.2future.pl/Produkt/69/jajko_z_wiadomoscia Jako dodatek do bokserek może się w sumie tez nadać A jeżeli potrzeba mu czasem czegoś do odstresowania (a ciebie nie ma w pobliżu :P) to może być np. Neocube, z którego można do woli układać rozmaite konstrukcje co najlepiej obejrzeć na filmikach - to bardziej związane z grami, sam sobie zamierzam kupić bo rozwija wyobraźnie. Postawił bym na coś nietypowego. Osobiście lubię książki, ale nie każdy je czyta.