Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
kiwi1988ldz

Brać psa czy nie??? Bardzo ważne aby nie skrzywdzić zwierzaka.

Polecane posty

Potrzebuję porady osoby obiektywnej i bezstronnej. Może zacznę tak. Mieszkam w bloku więc nie mam ogrodu, mieszkanie małe bo 40 perę metrów więc nie duże, duży pies z automatu odpada. Mam 2ke dzieci jedno malutkie duże już w wieku przedszkolnym, mam również męża ale... pracuje w delegacjach więc bardzo mało przebywa w domu prawda jest taka że więcej widzimy się na skeypie niż w realu więc teraz pytanie czy brać Sobie na głowę psa..................................... Kiedyś zabraliśmy doga ze schroniska ale był tak już skrzywdzony psychicznie była bity, miał złe nawyki nie można było go zapiąć na smyczy bo sikała ze strachu non stop była kochana ale taki troszkę szałaput wiec dla jej dobra znalazłam jej dom z ogrodem, odwiedzam ją, dzwonie oddałam ją po przez umowę adopcyjną.............................. Teraz troszkę o mnie, bardzo kocham psy od dziecka je miałam , ale prawda taka że uwielbiam WIELKIE psy i zawsze takie w naszym domu były lecz i była inna sytuacja że wtedy mieszkałam z rodzicami w domu z ogrodem. Uwielbiam psy i bardzo bym chciała go mieć bo dom bez zwierzaka to już nie taki pełny dom:) a kota, chomika i td nie chcę............................................................................... TERAZ PYTANIE: CZY WASZYM ZDANIEM POWINNAM ZAADOPTOWAĆ JAKIEGOŚ PSA? PROSZĘ O SZCZERĄ I OBIEKTYWNĄ ODPOWIEDZ CZY W TAKIEJ SYTUACJI JAKIEJ JESTEM NIE ZROBIĘ MU KRZYWDY I ZAPEWNE MUSI BYĆ TO MAŁY PIESEK. BARDZO CHCE MIEĆ PSA ALE NIE WIEM CZY MYŚLĘ RACJONALNIE BO PRZYZWYCZAJENIE DO ZWIERZĄT W DOMU TO JEDNO A ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA NIE W SYTUACJI JAKIEJ JESTEM TO DRUGIE.:)................................................................... Coś mi mówi aby go nie brać bo mogę nie dać z tym wszystkim rady, ale coś mnie ciągnie do pieska :) jeśli stwierdzicie że mogę i td to poradzcie jakiego, który najfajniejszy dla dzieci NIGDY ale to NIGDY nie miałam małego psa.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować