Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fly tipping

fly tipping

Polecane posty

Gość fly tipping

Czy ktos z Was mial do czynienia z fly tipping? JAkie sa konsekwencje? Wynajelam mieszkanie, ale w dalszym ciagu przychodza listy na inne nazwiska. Zawsze oddaje WSZYSTKIE landlordowi i nigdy by mi do glowy nie wpadlo, zeby je wyrzucic. Dostalam list z councilu odnosnie fly tipping. Dzisiaj z Pania rozmawialam i zostaly znalezione listy z moim adresem (niedaleko mojeg miejsca zamieszkania), ale z innym nazwiskiem. Nigdy zadnych listow nie wyrzucalam, a jedynie oddawalam je landlordowi. Sprawa dotyczy 13.07 wiec nie jestem w stanie sobie przypomniec, kiedy dalam listy landlordowi. Mam sie stawic w councilu. I jak mam teraz udowodnic, ze nic nie wyrzucalam? JAkie moga byc konsekwencje tego jezeli sie upra, ze to moja wina? Normalnie cala zestresowana jestem, bo nie wiem co mnie czeka. NAjgorsze, ze ja wiem, ze nic nie zrobilam,a nie wiem jak to udowodnic :( Jak takie spotkanie wyglada?

Gość alesiux
ja wypierdalam wszystko jak leci do wsmieci i mam w dupie co ktos powie!@!!!! i niech tylko sprobuje mi cos powiedziec... niech zmienia durny system bez medlunku to moze sie cos zmien..tysiace smieci listwo laduje w koszach a ty durena cipo nie masz o czym pisac ...

Gość Hi.
Ale to nie chodzi o to, ze listy wyrzucilas, tylko ze ktos wywalil torby ze smieciami w niedozwolonym miejscu i council przeszukal smieci zeby zobaczyc, kto to zrobil. No i doszukali sie listow z twoim adresem i dlatego zostalas wezwana. Musisz sie jakos wybronic (przygotuj dowody, wszystkie fakty ci znane, zeby udowodnic ze to nie ty te worki wyrzucilas), bo z tego co pamietam moga byc wysokie kary za fly tipping

Gość elemelekaaaaaaaa
:D:D