Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala09000

Czy jest możliwe że jestem w ciąży ?

Polecane posty

Gość mala09000

Witam Was, piszę, bo sie cholernie stresuje.. W sobote uprawiałam seks z moim partnerem, pękła nam prezerwatywa.. okres miałam na poczatku wrzesnia, wiec teraz rzekomo powinnam miec na dniach. Problem w tym, ze karmie piersia.. i nie wiem cyz to daje zabezpieczenie na pewno.. Brałam tabletki anty jednoskładnikowe, ale musiałam odstawic bo cały czas krwawiłam.. Jestem załamana.. bo mam dziecko pieciomiesieczne.. a tu taka wpadka.. nie wiem, w sumie owulacja była dawno.. ale nie wiem jak to jest z tym karmieniem.. szlak by to trafił... pomóżcie jakos..

Gość mala09000
prosze, niech ktos mi cos napisze...

twojawiedza na temat płodności jest niestety mała:/ Nie ma nic do rzeczy czy karmisz jeszcze - skoro masz okres to najprawdopodobniej dochodzi do owulacji więc jesteś płodna... Nie pozostaje nic jak czekać i jak okresu nie będzie zrobić test...

Gość mimi123321
Nie denerwuj sie:) Zazwyczaj przeyzwamy strasznie 90% sytuacji ktore i tak koncza sie dobrze i po naszej mysli. Stres tez zle moze wplywac na karmienie. Takze zalecam spokoj, spokoj i jeszcze raz spokoj:) Zaczekaj na okres, na pewno bedzie ok:)

Gość pola z londynu
Pomyśl może o testerze płodności na ślinę. Podobno można go używać jak się karmi i wyniki są ok. Nie będziesz się tak martwiła