Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierogowa porazka

ruskie pierogi

Polecane posty

Gość pierogowa porazka

Bardzo potrzebuje rady co zrobic z farszem na ruskie pierogi. Zawsze wychodzil mi dobry a dzis... szkoda slow. Wina lezy po stronie ziemniakow. Zazwyczaj gotowalam ziemniaki i jeszcze jak byly gorace, zaraz po odlaniu wody, ugniatalam. Dzis z braku czasy zostawilam cale po ugotowaniu do przestygniecia i zimne skrecilam. Po dodaniu cebulki i sera wyszla gesta i niezwykle lepka masa. Na tyle lepka ze lepienie pierogow jest niemalze niemozliwe. Farsz jest smaczny dlatego zalezy mi zeby go jakos uratowac i dokonczyc lepienie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość elemelekaaaaaaaa
nie zrobisz juz nic.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Jedyny problem to konsystencja farszu? może zużyj go na naleśniki, łatwiej je faszerować, albo po prostu zapiecz w naczyniu żaroodpornym np. z boczkiem i podaj jako dodatek do obiadu?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×